valokuvaus

vapaus olla sinä

intuitiivista ja luovaa luonnonvalo-kuvausta

En ole koskaan nähnyt itseäni niin kauniina ja voimakkaana.

– Jenni Venäläinenkuvauspalvelut ja referenssit


Henkilökuvaus – 4x sinä

HenkilökuvausSuosituin tekemäni kuvaus on ylellinen ”4x sinä” -henkilökuvaus. Kuvaamme session aikana neljässä eri lokaatiossa, kuitenkin nopean ja helpon matkan päässä toisistaan. Voimme valita lokaatioihin neljä erilaista tyyliä vaihdellen vaatteita, koruja ja muuta rekvisiittaa.

Saat samasta kuvaussessiosta kätevästi kuvat tarvittaessa jopa neljään eri käyttötarkoitukseen, tai todella monipuolisen kuvasarjan yritytyksellesi tai henkilöbrändillesi. Monipuolinen kuvapankki takaa sen, ettei sinun ei tarvitse pyörittää samoja aina kuvia ja saat visuaalisesta ilmeestäsi ja somestasi rikkaamman ja elävämmän. Kuvaan lisäksi aina mukaan myös kuvituskuvia, joita voit käyttää esimerkiksi mainoksien, julisteiden tai bannereiden taustakuvina.

4x sinä -sessiosta saat vähintään 40kpl valmiiksi editoitua kuvaa.

– Meeri Särkkä & Lapinlahden talvi
– Suvi Pajarinen & Arboretumin golden hour

– JuuriMama:n teemakuvaus
– Karolina Stone @ Halkullanniemi


Promokuvaus

Kuvaan paljon taiteilijoiden, vaikuttajien ja yrittäjien promokuvauksia.

– Jenny Virta @ Bud helsinki
– Katja Frange Paavolan tammella
– Jenni Venäläinen Porkkalanniemen kallioilla
– Duo / Pariskuntakuvaus matkailuautossa


Naisvalokuvaus & ryhmäkuvaus

Teen kuvauksia erityisesti naisryhmille, jolloin kuvausten yhteyteen voidaan liittää naistenpiiri ja/tai workshop halutusta aiheesta. Kuvaan lyhyen minikuvauksen kaikista osallistujista. Voimme yhdistää tähän myös ryhmäkuvauksen naisryhmänä. Esimerkkejä naistenpiirin yhteydessä otetuista kuvauksista:

– Anni
– Suvi G.
– Annika
– Päivi


Tila-, tapahtuma-, tuote- ja kuvituskuva

– Santa Malandra
Keidas Helsinki
– Naiseuden voima -retriitti

Kuviani sivustoilla

– Karolina Stone
– Alkemistin Talo
– Carrot Ventures
– Sami Nuora

Löydät kuviani myös Instagramista nimellä @vapausollasina ja blogistani suvisistonen.tumblr.com !


ota yhteyttä!


Laita minulle viestiä toivomuksistasi ja pyydä kustannusarvio kuvauspaketista:

suvi.sistonen (at) gmail.com


Laita sähköpostisi mukaan puhelinnumerosi, niin jutellaan yksityiskohtaisemmin toiveistasi!


Suvin kanssa työskentely oli paljon enemmän kuin valokuvien ottamista. Yhteistyössä oli syvyys, jossa sain tulla aidosti nähdyksi ja kuulluksi. Suvi pystyi näkemään sisälleni asti, lukemaan energiaani ja olemaan läsnä antaen minulle tarvitsemani oman tilan. Lopputulos on kaunista taidetta, joka puhuttelee monella tasolla.

– Katja FrangeLopputulos on aivan huikea, jopa sadunomainen. Kaikki kuvat ovat kuin taideteoksia ja niihin on saatu tosi upeasti vangittua miun persoona. Katson kuvissa itseäni täynnä lempeää rakkautta. Kuvauksen aikana nautin joka solullani. Oli jopa yllättävän helppoa keskittyä olemiseen poseeraamisen sijaan. Suosittelen kuvausta jokaiselle, jolla on kokemus siitä, ettei ole tullut nähdyksi. Kokemus oli hyvin korjaava ja hoitava.

– Anni SaaritsKuvattavana oli helppo olla, vaikka yleensä en pidä kuvauksista enkä selfieistä. Kuvauksen jälkeen oli ihana ja tyyni olo. Kuvaus oli miellyttävä ja koin onnistuvani, vaikka en tehnyt mitään. Valmiit kuvat olivat häkellyttäviä ja näin kerrankin itseni ihanana ja kauniina! Hymyilen kun ajattelen niitä!

– Suvi Granberg