Kuvauspalvelut

⟠ Henkilökuvaus / Promokuvaus
⟠ Intuitiivinen voimakuvaus
⟠ Tapahtumakuvaus (esim. juhlat, retriitit, kurssit)
⟠ Tilojen / paikkojen kuvaus (yritystilat, juhlapaikat, huoneistot..)
⟠ Kuvituskuva

Kuvauspaikka
Valokuvaan aina miljöössä – joko ulkona luonnossa tai muualla kuvattavalle mieluisassa ympäristössä. Autan tarvittaessa kuvaussession ideoimisessa aina paikan etsinnästä mahdollisen rekvisiitan ja puvustuksen miettimiseen. Toinen vaihtoehto on vain sopia tapaamispaikka ja antaa kuvaustilanteen rakentaa itse itsensä.

Valo
Kuvassa minulle on tärkeintä valo ja valosta luontaisesti syntyvä tila ja tunnelma. Inspiroidun eniten luonnonvalosta enkä sisätiloissakaan käytä salamaa. Tarvittaessa rakennan lisävalaistusta erilaisilla tunnelmavalaisimilla eikä salamavalo tule häiritsemään kuvauspaikassa (kuten ei myöskään herkempiä kuvauskohteita kuten eläimiä).

Kuvien toimitus
Toimitan kuvat joko sähköisinä latauslinkkeinä sähköpostiin tai tarvittaessa usb-tikulla postitse. Halutessasi voit tilata usb-tikun tai paperikuvat laadukkaassa puulaatikossa (ks. kuvat alla). Kuvien käsittelyaika sop.muk. Lähetän asiakkaalle kaikki mielestäni sessiossa onnistuneet otokset.

Hinnat
En käytä valmiita kuvauspakettihinnoitteluja, vaan hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti työtuntien, kuvauslokaatioiden määrän ja muiden yksityiskohtien mukaan. Kerrothan myös jos sinulla on taloudellisesti syystä tai toisesta haastava elämäntilanne, niin otan sen huomioon hinnoittelussa!

Laita minulle viestiä ja kerro toiveistasi osoitteeseen suvi.sistonen@gmail.com.