valokuva

Intuitiivista ja luovaa luonnonvalo-kuvausta

Hengitys. Tietoisuus. Läsnäolo.
Vapaus olla sinä.

Kuvauspalvelut ja referenssit


Henkilökuvaus ”4x sinä”

Suosituin ja eniten tekemäni kuvaus on ylellinen ”4x sinä” -kuvauspaketti. Kuvaamme session aikana neljässä eri lokaatiossa (helpon ja nopean kävelymatkan päässä toisistaan). Voimme valita lokaatioihin erilaisia tyylejä vaihdellen vaatteita, koruja ja haluamaasi rekvisiittaa, joiden valitsemisessa voin halutessasi auttaa. Toimin samalla assarinasi tyylien ja rekvisiitan suhteen.

Saat samasta kuvaussessiosta kätevästi kuvat jopa neljään eri käyttötarkoitukseen / projektiin. Jos haluat kuvat vain yhdelle projektille, monipuolinen kuvaussarja mahdollistaa sen, ettei sinun ei tarvitse pyörittää jatkuvasti samoja kuvia. Näin saat somestasi elävämmän ja monipuolisemman, ja editoin kuvat silti sopimaan tarvittaessa yhteen myös keskenään.

Saat sessiosta valmiita kuvia 50-100 kpl sisältäen myös kuvituskuvia kuvauksista, joita voit käyttää kotisivuillasi tai muualla somessasi rajattomilla käyttöoikeuksilla. Kuvauspaketin hinta on 500e (sis alv). Referenssejä:

– Suunnittelija Meeri Särkkä Lapinlahden talvessa
– Valmentaja Suvi Pajarinen ja Arboretumin golden hour
– Kuvataiteilija Karolina Stone ja Halkullanniemen rantametsä

Teemakeskeinen kuvaus:

– JuuriMama:n teemakuvaus Jyväskylän Vesalassa


Promokuvaus

Kuvaan paljon taiteilijoiden, erilaisten vaikuttajien ja yrittäjien promokuvauksia

– Kirjailija ja näkijä Katja Frange Paavolan tammella
– Kantelisti Jenni Venäläinen Porkkalanniemen kallioilla
– Muusikkopariskunta Heidi ja Antto matkailuautossaan


Naisvalokuvaus & ryhmäkuvaus

Teen kuvauksia erityisesti naisryhmille, jolloin kuvausten yhteyteen voidaan liittää naistenpiiri. Kuvaan lyhyen minikuvauksen kaikista osallistujista hintaan 100e (sis alv) / kuvattava. Kokoa vähintään 5 hlön porukka (minimiveloitus 500e / tapahtuma) ja luodaan teille ikimuistoinen kuvaustapahtuma! Voimme yhdistää tähän myös ryhmäkuvauksen naisryhmänä. Esimerkkejä naistenpiirin yhteydessä otetuista minikuvauksista:

– Anni
– Suvi G.
– Annika
– Päivi


Kysy myös tila-, tapahtuma-, ja tuotekuvausta tai kuvistuskuvia!

Keidas Helsinki


Kuviani sivustoilla

Alkemistin Talo
Carrot Ventures
Sami Nuora
Karolina Stone
Kalliolan eläinklinikka


Kuvablogini:

suvisistonen.tumblr.com


Kuvausmenetelmänä vapaa henkilökuvaus

Vapaan henkilökuvauksen filosofiassani on oleellista on erityisen hienovarainen, luonnollinen ja intuitiivinen kuvattavan, hetken ja ympäristön yksilöllinen kuuntelu ja kunnioittaminen.

Tavoitteena on luoda mahdollisimman vapaa, turvallinen ja lempeä tila, jossa perinteisen poseerauksen sijaan keskitymme läsnäoloon ja ennemmin kääntymään sisäänpäin. Miten olemme kehossamme ja yhteydessä ympäristöömme? Miten ilmennämme itseämme, kun vapaudumme erilaisista rooleista ja jännitteistä, päästen kosketuksiin autenttisemman itsemme kanssa?

Kuvaus tähtää rentouden ja vapauden kokemukseen, jossa voi lähestyä ja tutkia luonnollisinta tapaansa olla. Joillekin se on hyvin rauhaisa ja pysähtynyt hiljaisuuden tila, joillekin aktiivista, äänellistä tai kehollista itsensä ilmaisua. Kuvattava voi myös tehdä jotakin itselle hyvin ominaista tai rakasta.

Jokainen kuvaus rakentuu aina intuitiivisesti ja yksilöllisesti kuvauksien luontaista suuntaa kuunnellen, joten jokaisen kuvaussession luonne, kesto sekä lopputulos myös kuvina on aina hyvin erilainen.


Asiakaskokemuksia


Suvin kanssa työskentely oli paljon enemmän kuin valokuvien ottamista. Yhteistyössä oli syvyys, jossa sain tulla aidosti nähdyksi ja kuulluksi. Suvi pystyi näkemään sisälleni asti, lukemaan energiaani ja olemaan läsnä antaen minulle tarvitsemani oman tilan. Lopputulos on kaunista taidetta, joka puhuttelee monella tasolla.

– Katja Frange

En ole koskaan nähnyt itseäni niin kauniina ja voimakkaana.

– Jenni Venäläinen

Kuvattavana oli helppo olla, vaikka yleensä en pidä kuvauksista enkä selfieistä. Kuvauksen jälkeen oli ihana ja tyyni olo. Kuvaus oli miellyttävä ja koin onnistuvani, vaikka en tehnyt mitään. Valmiit kuvat olivat häkellyttäviä ja näin kerrankin itseni ihanana ja kauniina! Hymyilen kun ajattelen niitä!

– Suvi Granberg

Kuvauksen aikana nautin joka solullani. Oli jopa yllättävän helppoa keskittyä olemiseen poseeraamisen sijaan. Tavoitan mieleenpainuvimpana muistona kuvauksista aistikokemukset. Kuinka pehmeältä ohdakkeen höytyvä tuntui kämmenellä, miltä se tuoksui. Lopputulos on aivan huikea, jopa sadunomainen. Kaikki kuvat ovat kuin taideteoksia ja niihin on saatu tosi upeasti vangittua miun persoona. Katson kuvissa itseäni täynnä lempeää rakkautta. Suosittelen kuvausta jokaiselle, jolla on kokemus siitä, ettei ole tullut nähdyksi. Kokemus oli hyvin korjaava ja hoitava.

– Anni Saarits


Arvosteluja


Suvi Sistosen valokuvat ovat kuin japanilaisia haikuja. Pienestä, hauraasta ja huomaamattomasta nousee esille mystisen vahva kauneus, joka ei osoittele, vaan antaa tilaa katsojan omille tunnemaailmoille. Sistosen potrettikuvat tuovat esiin henkilöiden pohdiskelevan ja herkän puolen. Ne jättävät katsojalle tilaa tulkita kuvattavan olemusta ja tuovat esiin kuvattavien sisäisen kauneuden. Niitä katsoessa ymmärtää, että jokainen kantaa mukanaan arvokasta salaisuutta.

Jenni Stammeier, toimittaja

Suvin kuvat huokuvat rauhaa ja seesteisyyttä kertoen samalla kauneuden tajusta sekä kaipuusta etsiä ja nähdä sitä ympäristössään. Valokuvissa on vahva tekijänsä kädenjälki, jolla tarkoitan Suville tyypillistä tapaa rakentaa kuvan tunnelmaa ja sävyjä. Suvi tulkitsee kohteensa luonnetta tuoden kuvattavaansa esille herkällä ja lämpimällä tavallaan, kauniiseen valoon pukien sekä kuvattavansa persoonallisuutta kunnioittaen. Koen, että valokuvaajana Suvi näkee maailman ensisijassa juurikin erilaisten tunnelmien ja valojen läpi. Väreistä, rohkeasta valon käytöstä, hyvästä tilan ja sommittelun ymmärtämisestä koostuu kuvien maailma, jossa on hyvä olla ja harmonisoitua.

Antti Hintsa, valokuvaaja

Suvin valokuvat ovat todella visuaalisia ja tavoittavat hetken tunnelman laadun ja kauneuden todella hyvin. Myös se, kuinka värit tulevat esiin tuovat kuviin maalauksellisuutta. Jotkut kuvat ovat myös lähes graafisia. Kuvissa on kauneutta, harmoniaa, rauhaa ja sielullisuutta ja ne pyrkivät eheyteen, jota ympärillä oleva maailma tarjoaa.

Salla Sistonen, kuvataiteilija