Valmennukset

⟠ Kokonaisvaltainen hyvinvointi/paranemisvalmennus
⟠ Tietoisuusvalmennus

⟠ Työelämävalmennus / taiteilijamentorointi

⟠     ⟠    ⟠     ⟠    ⟠     ⟠    ⟠     ⟠    ⟠     ⟠    ⟠     ⟠    ⟠     ⟠    ⟠     ⟠    ⟠     ⟠    ⟠     ⟠

Tutki, inspiroidu, oivalla sekä luo ja optimoi todellisuutesi. Päivitetään elämäsi kokonaisvaltaisesti ja luodaan sinulle oman elämäsi käyttöopas ja arjen käsikirja.

 • Lähdetään tutkimaan yhdessä joko haluamaasi elämän osa-aluetta / haastetta tai kokonaiskuvaa.
 • Saat mahdollisuuden pysähtyä itsesi ja elämäsi äärelle lempeässä, kokeneessa ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Tulet nähdyksi ja ymmärretyksi juuri siinä kohdassa kuin olet nyt, ilman odotuksia tai paineita.
 • Saat selkeitä työkaluja ja vinkkejä kuinka jatkaa eteenpäin. Valmennuksen jälkeen näät tilanteesi selkeämmin ja olen aika varma että olet lähempänä haasteesi ratkaisua tai ainakaan haaste ei enää tunnu niin ylivoimaiselta.
 • Inspiroin ja opastan sinua ottamaan itse vastuun omista ajatuksistasi ja valinnoistasi ja sitä kautta koko luomastasi elämästä ja todellisuudesta kaikkine tunteineen, oireineen ja tapahtumineen.
 • Nykyään tietoa on saatavilla enemmän kuin koskaan, mutta sen oleellisimman löytäminen loputtomasta itsensä kehittämisen ja hyvinvointitiedon viidakosta voi olla hankalaa. Autan sinua lähestymään tarvitsemaasi tietoa ja työkaluja.
 • Usein emme edes tiedä kuinka hyvin voisimme voida ja kuinka hyvältä oma elämä voisi tuntua. Kuitenkin jo vain alkamalla tiedostaa meihin vaikuttavia tekijöitä ja muutoksien mahdollisuuksia, puhumattakaan pienienkin muutoksien tekemisistä, voi elämämme muuttua totaalisesti.

Kokonaisuuden hahmottaminen

 • Olemme ihmisenä valtavan monimutkainen kokonaisuus jossa vaikuttaa todella monta osa-aluetta. Näistä iso osa jää kuitenkin väkisin kognitiivisen rajallisuutemme takia tietoisen havainnointimme ulkopuolelle. Tämän takia emme koskaan pysty tietoisesti hallitsemaan kaikkea toimintaamme ja valintojamme.
 • Kun kuitenkin alamme tiedostaa jo muutamiakin minuutemme tasoja ja oivaltaa miten ne toimivat, seuraa sitä luonnollisesti mahdollisuus vaikuttaa itseemme, tunteisiimme ja koko elämämme kokemuksiimme isosti. Koska kaikki tasomme vaikuttavat toisiinsa ja toimivat yhdessä kaikissa kehomme osissa, muutos jo yhdellä tasolla heijastuu välittömästi muihinkin. Näitä tasoja ovat karkeasti jaotellen keho/tunteet, mieli ja monisyinen henkinen osa meitä.
 • Kehomme ja kaikenlaisen paranemisen luontainen ja perimmäinen tavoite on jatkuvasti saattaa näiden tasojen kokonaisuus  mahdollisimman hienoon sopusointuun, jolloin saamme mahdollisuuden alkaa kasvaa harmoniassa maailmankaikkeuden kaikkien impulssien kanssa.
 • Kokonaisvaltaisesti meihin vaikuttavia tekijöitä joita voimme ottaa huomioon tasapainoa rakentaessamme ovat mm. ympäristö, hengitys, ravinto, stressi, liikunta ja kehotietoisuus, palautuminen/lepo/uni, mielen, tunteiden (mm. tunnelukot) ja tietoisuuden toiminta/hallinta ja itsetuntemus, elämämme erilaiset rytmit, rutiinit ja säännöllisyys, luontoyhteys ja maadoitus, veriryhmä, geenit, henkinen maailmamme, henkilökohtainen elämänkatsomus ja koko arjen tason uskomusjärjestelmämme, arvomaailma sekä erilaiset kannustimet, sosiaaliset suhteet / yksinäisyyden kokemus, kohtuuden harjoittaminen, raha ja talous, tukiverkosto / hoitorinki johon voimme tarvittaessa turvautua, työ ja oman missiomme/kutsumuksenne toteutuminen elämässä ja ylipäätään elämänvoimaamme (qi/prana) aktivoivat voimat.

 

Tahdon tarjota sinulle 15 vuoden oman paranemismatkani ja tutkimuksieni parhaat neuvot, työkalut ja tiedon paranemisesta, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamisesta ja tietoisuuden laajentamisesta.

⟠ Kokonaisvaltainen hyvinvointi/paranemisvalmennus

 • Tutkimme tarvittaessa miten lisäämme yksilöllistä terveyttäsi sekä optimoimme hyvinvointiasi kaikilla elämäsi osa-alueilla.
 • Autan sinua löytämään luonnonmukaisia ja lempeitä keinoja yksilöllisen hyvinvointisi eri osa-alueiden tueksi ja tasapainottamiseksi. Voimme etsiä sopivia vaihtoehtoja ravinnosta, turvallisista yrteistä/kasveista, eteerisistä öljyistä, mielen/tietoisuudenhallintaharjoituksista, vanhan kansan kotikonsteista kiinalaisen lääketieteen, ayurvedan, homeopatian, kukkaterapiasta sekä muiden holististen ja turvallisien suuntausten ajatuksista ja itsehoitometodeista tai erilaisista kehomittauksista (mm. puutokset, mikrobiomi, ravinto- ja ympäristöherkkyydet, geenit, loiset jne.)
 • Annan tarvittaessa myös kirjallisuussuosituksia sekä opastan eteenpäin eri alojen asiantuntijoiden ja oppimateriaalin pariin.

 

⟠ Tietoisuusvalmennus

Tietoisuustyöskentely – rakenna yhteys itsesi eri tasoihin

 • En tule kertomaan sinulle valmiita vastauksia, vaan autan sinua ennen kaikkea saamaan yhteyden itseesi ja tunnistamaan mikä on sinulle aidosti totta. Tutkimme miten oma sisäinen tietosi ja ohjauksesi toimii, sillä sisimmässäsi tiedät jo, mitä sinun täytyy tehdä.
 • Tutkimme millaisen todellisuuden ja uskomusjärjestelmän olet rakentanut elämääsi. Tämä tapahtuu usein täysin tiedostamatta rakentuen kaikesta kokemastamme ja historiastamme. Työstämme sitä kuinka voit alkaa luomaan arkeasi aina vain tietoisemmin kevyemmissä tunteissa ja virtaavammassa energiassa ja mihin haluat huomiosi kiinnittää.
 • Opiskelemme millaisista tasoista tietoisuutesi rakentuu ja miten pääset niihin käsiksi. Kun olet alkanut tulla tutuksi mielessäsi, kehossasi, elinvoimassasi, tunteissasi ja sielussasi ilmenevien tietoisuuden ja älykkyyden eri laatujen kanssa, voit alkaa seurata niitä ja kommunikoida niiden kanssa.
 • Kokemukseni mukaan oikein käytettynä tietoisuus on kaikkein paras lääke kaikkiin epätasapainotiloihin. Valitettavasti yhteys tietoisuutemme tietoiseen käyttämiseen on  tänä päivänä osa vain harvojen elämää. Meidän täytyy vain herättää se ja antautua sen äärelle. Suurin sairautemme on samaistumisemme mieleemme ja tunteisiimme.
 • Kaikki materia kehittyy tietoisuudesta, joka taas pyrkii jatkuvasti ilmaisemaan itseään aineen kautta. Ihmiset jotka oppivat paikantamaan ja ohjaamaan elinvoimaansa (qi/prana), ymmärtävät pian miten valtavia vaikutuksia on tietoisella elinvoiman ohjaamisella..

 

⟠ Työelämävalmennus / taiteilijamentorointi

 • Brändäys, konseptointi ja palvelumuotoilu. Pohdimme mistä brändisi koostuu ja tutkimme tarvitseeko se selkeytystä, yhtenäistämistä tai kokonaisvaltaista uudistamista.
 • Kartoitamme joko henkilökohtaista tai yrityksesi identiteettiä, sisältöjä ja tavoitteita.
 • Kartoitamme mistä tulet, missä olet nyt ja minne olet matkalla. Rakennamme selkeät askeleet ja suunnitelman kohti tavoitteitasi.
 • Kartoitamme näkyväksi tulemisen vaihtoehtoja. Käymme läpi eri markkinointiviestinnän ja tuotteistamisen muotoja sekä työkaluja.
 • Rakennamme yhdessä selkeän ammatillisen profiilin ja sisältökokonaisuuden jonka kanssa sinulla on varma olo edetä ja jatkaa kohti unelmiasi.

Omaa taustaani mm. Taideyliopiston, Sibelius-Akatemian, Muusikkojen liiton sekä Heli Bang Bangin erilaiset työelämäopinnot ja työpajat.