Taustaani

Olen valmistunut vuonna 2013 intuitiiviseksi valmentajaksi Soul School of Gotlandista sekä kouluttanut itseäni säännöllisesti erilaisissa henkisen kehityksen, valmennuksen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja luontaisparantamisen opinnoissa. Erityisen läheisiä aiheita minulle ovat aromaterapia, erilaiset tunnetyöskentelymenetelmät, Ayurveda, zenfilosofia, kiinalainen lääketiede, biohakkerointi, homeopatia, värien vaikutukset, erilaiset meditaatiotekniikat sekä mielen-, stressin- ja tietoisuudenhallintamenetelmät, kehotietoisuus, ympäristöherkkyydet, erityisherkän elämä, erilaiset loppuunpalamis- ja väsymystilat, eri kulttuurien astrologiat, hengitys, vesi, ravinto, puutostilat, mikrobiomi, palautuminen, ympäristö, erilaiset rytmit ja rutiinien rakentaminen, luontoyhteys ja hoitoringin rakentaminen.

Hyvinvoinnin ja valmennustyön pariin minut ajoi yksinkertaisesti päätös parantaa itseni. Silloin kun vastauksia ja helpotusta toinen toistaan monimutkaisempiin ja oudompiin oirevyyhteihin ei löydy, on usein pakko alkaa hiljalleen rakentaa laaja-alaista hoitorinkiä hyvin erilaisien alojen asiantuntijoista. Tämän lisäksi on usein välttämätöntä aloittaa tutkimaan asioita itse ja ennen kaikkea ottaa tietoinen vastuu omasta paranemisesta, tulemalla samalla itsensä ensisijaiseksi asiantuntijaksi.

Noin 15 vuotta sitten alkaneella paranemismatkallani olen etsinyt tietoa kooten ymmärrystäni mahdollisimman monista näkökulmista terveyden ja hyvinvoinnin osa-alueilla. Elämäni on koostunut erilaisten kirjojen, lehtien ja blogien lukemisesta, videoiden, podcastien ja luentojen kuuntelusta, loputtomasta googlettamisesta ja terveys- ja luontaisliikkeissä marhaamisesta, tuoteselosteiden syynäämisestä, mitä erilaisimpien mittauksien tekemisestä, valmennuksissa ja kursseilla opiskelusta, uusien aina vain viisaampien eri alojen asiantuntijoiden ja hoitajien metsästyksestä ja tietenkin lukemattomian muistikirjojen täyttämisestä.

 

Suurin sairautemme on samaistuminen mieleemme ja tunteisiimme.

 

Siitä terveyskäsityksestä ja paranemisfilosofiasta joka minulla oli vielä 15 vuotta sitten, ei ole tänä päivänä jäljellä juuri mitään. Roomaan on monta tietä ja olen kokenut kuinka yhdelle meistä sopii paranemisen tieksi paremmin toinen ja toiselle toinen. On myös tärkeää on viedä paranemisen prosessia yhtä aikaa kaikilla tasoillamme, sillä joskus yhä isompiin epätasapainoihin johtaa liian nopea vauhti toisaalla ja totaalinen heitteillejättö toisaalla. Entä mitä sitten on olla terve? Onko se mittari täydelliset mitattavissa olevat arvot ja ”oireettomuus”? Onko täysin oireetonkaan tila lopulta terve? Omalla kohdallani oireettomuus kertoi välillä jopa kaikkein suurimmasta epätasapainotilasta, kun keho ei enää edes jaksanut reagoida.

Nyt työskentelen hyvinvointi- ja paranemisvalmentajana ennen kaikkea ihmisille, jotka haluavat tukea henkilöltä, joka on itse kääntänyt ne kivet ja kannot yksi kerrallaan navigoiden terveyden ja hyvinvoinnin kentän loputtomissa viidakoissa. Siellä voin nyt auttaa sinua löytämään oikeaa tietoa, ihmisiä, erilaisia työkaluja ja menetelmiä sekä kuinka niitä yhdistellään turvallisesti ja tehokkaasti.  En siis anna lääketieteellistä hoitoa vaan kyse on osittain vertaistuellisesta valmennuksesta, jossa saat uusia näkökulmia ja monipuolisia vinkkejä hyvinvointisi ja/tai paranemisesi tukemiseen.

Tällaista tukea olisin itse kaivannut aikoinani enemmän kuin mitään.