Asiakastöitä

Taiteilijamentorointi on ollut minulle vuorovaikutusprosessi, jossa koen tulleeni enemmän näkyväksi ja kohdatuksi kokonaisvaltaisesti. Olen saanut uutta varmuutta olla mikä olen – taiteilija – ja tuoda sitä myös esille sekä markkinoida omaa osaamistani. Yksi suuri oivallukseni on ollut se, että en tarvitse lupaa keneltäkään muulta ollakseni taiteilija – vain itseltäni. Olen pitänyt myös siitä että olet haastanut minua menemään epämukavuusalueillenikin. Joskus myös on vain sokea tai ei osaa vaihtaa näkökulmaa tai ei saa itsestään irti sitä viimeistä puristusta, mutta mentoroinnin avulla olen päässyt eteenpäin. Olet hyvä peili! 

Olet auttanut minua löytämään omaa ydinosaamistani ja tuomaan sitä esille, panostamaan uusiin tai hankalilta tuntuviin asioihin sekä ymmärtämään, miten tärkeää on olla esillä, jotta löytää ihmisten tietoisuuteen. Ja että kannattaa tuoda osaamistaan näkyväksi sellaisissa paketeissa, joissa ihmisten on sitä helppo nähdä. Aion jatkaa pysyen aktiivisena eri kanavissa ja keksimällä ihan uusia juttuja, itseäni kuunnellen.

– Johanna Nenonen, kuvataiteilija, puutarhuri, esiintyjä ja kirjailija

Ottaessani Suviin yhteyttä oli mielessäni ajatus saada uusille sivuillemme enemmän tunnelmaa (havainto minkä olin kokenut käydessäni aiemmin Suvin tekemillä sivuilla)  ja sen kautta oman toimintani selkeyttämistä. Vaikka kyse oli kotisivujen luomisesta, käynnistyi sen myötä itselleni todellinen näkyväksi tulemisen prosessi. Sivut Suvi loi nopeasti  ja vaivattoman tuntuisesti, jollain tapaa intuitiivisesti juuri meille sopiviksi. Suvin ottamat kauniit kuvat ovat prosessin todellisia helmiä.

Kollegoilta sain mukavaa palautetta sivuistamme: ”tyylikkäät, hyvin teitä kuvastavat, ei kaupalliset olematta kuitenkaan nuhjuiset”. Omasta mielestäni sivut ovat nyt me. Niistä huokuu sopivasti lämpö ja raikkaus ja jotain jätetään sopivasti myös auki. Tällä matkalla tein monta arvokasta havaintoa joista olen kovin kiitollinen. Sivut kuvineen on projektin konkreettinen luomus mutta monta vähintäänkin yhtä tärkeää asiaa sain oivalluksina ja uusina ideoina. IsoKiitos Suvi paljosta vaivannäöstä, mielipiteideni vahvistamisesta ja ammattitaitoisesta toteuttamisesta minua kuunnellen : )
 
– Erika Johansson, eläinlääkäri / Kalliolan eläinklinikka

Suvin ammattitaitoisissa käsissä syntyi nopeasti yritykselleni juuri oikeanlaiset nettisivut. Mielestäni Suvi osaa ihailtavasti yhdistää sekä intuition, että ammatillisen osaamisen. Keskustelu oli luontevaa ja mutkatonta. Perehdytys sivujen päivittämiseen on ollut osaavaa, ja vieläkin, kun huutelen apuani, Suvi on aina valmis auttamaan.💙

– Maikki Nuorala, kuvataiteilija ja ohjaaja / Art Intuition Hehkuva

Kuvat onnistuivat yli odotusten! En ole koskaan nähnyt itseäni niin kauniina ja voimakkaana. Olin aivan mykistynyt ne nähdessäni ja olen oikeastaan yhä. En olisi kyllä uskonut, millaisen reaktion ne minussa herättivät. Oli tosi voimauttavaa nähdä kuvat. Tykkään tosi paljon kuvien värimaailmasta ja niiden teknisestä toteutuksesta! Voisin kyllä ylistää kuvia loputtomiin! Olen äärimmäisen tyytyväinen ja nyt minulla on kuvia konsertteja, nettisivuja ja käyntikortteja varten.

Promokuvauksiini latautui paljon tunteita ja odotuksia. Minulla oli tietty visio tai tunne, jonka halusin kuvista välittyvän, joten tietysti pelkona oli etten osaisi selittää hakemaani tunnelmaa ja kuvista ei tulisi juuri sellaisia kuin olin unelmoinut. Lisäksi minusta ei oltu ennen otettu kunnollisia soolopromokuvia, joten myös se jännitti. Muutenkin näin tämän kuvauksen mahdollisuutena päästä eroon omista mielikuvista itsestäni. Koen olevani monia asioita, mutta minusta tuntuu, etten saa kaikki puolia itsestäni näkyviin – tai sitten en vain itse näe niitä, vaikka muut näkisivätkin. Halusin, että kuvissa näkyisi ammattimainen ja kiinnostava taiteilija.

Olin tyytyväinen suunnitteluun ja siihen, että Suvi antoi siihen hyvin paljon aikaa. Puhuimme rauhassa haluamastani tunnelmasta ja kuva-asetelmista. Kuvauksissa tunnelma oli hyvä. Luotin Suviin tosi paljon ja uskoin, että hän oli ymmärtänyt, mitä halusin. Oli myös hyvä päätös, etten nähnyt kuvia ollenkaan kuvausten aikana, vaikka aluksi mietin, että onko se hyvä idea. Päätin luottaa tässäkin. Pystyin siis keskittymään vain olemaan kuvissa ja välittämään haluamaani tunnetta/tunnelmaa.


– Jenni Venäläinen, muusikko


Oli ilo työskennellä kanssasi tehdessämme netti- ja Facebooksivuni. Suunnitteluprosessi oli luontevaa ja sitä oli helppo tehdä. Kysyit aina minun mielipidettä ja mieltymyksiäni, mutta toit myös omat näkemykset ja ajatukset esille sekä annoit ehdotuksia ja vinkkejä, jotka auttoivat paljon lopputuloksen saavuttamisessa. Varmistit aina olinko varmasti tyytyväinen ja pidin paljon siitä että annoit tilaa asiakkaan omille ajatuksille ja mieltymyksille.

Työskentelemisesi on ammattitaitoista ja vaivatonta sekä pidän sen vuorovaikutteisuudesta, joka on hyvin rauhallista ja virtaavaa. Sinulla on vahva näkemys visuaalisesta lopputuloksesta, selkeä oma tyyli ja tietynlainen tunnelma mitä haet josta tykkään. Olenkin hyvin tyytyväinen molempien sivujen ulkoasuun, niissä on jotain pehmeää ja helposti lähestyttävää ja samaan aikaan selkeää. Ulkoasujen värimaailmasta ja tunnelmasta välittyy mukavaa lämminhenkisyyttä. Kiitos mahtavasta työstä Suvi! : )

– Joonas Tuuri, kontrabasisti

Suvin tekemät sivustot ovat olleet selkeitä, käyttäjäystävällisiä ja koulutus sivujen päivittämiseksi on ollut kattava ja sen avulla sivujen päivittäminen on käynyt helposti. Suvi pitää huolta asiakkaistaan ja tekee parannusehdotuksia myös sivuston luomisen jälkeen – laadunvalvonta toimii! Työskentely on ollut helppoa ja Suvi reagoi ja vastaa kysymyksiin nopeasti ja perusteellisesti.


– Rasmus Soini, säveltäjä

 


//

REFERENSSEJÄ

Art Story Inkoo, taideyritys ja kauppa
Kotisivut, visuaalinen ilme, sisällöntuotto ja konsultointi, promokuvaus, flyerin ja käyntikorttien suunnittelu ja toteutus

Katja Frange, kirjailija ja henkinen valmentaja
Magdala-koulun kotisivut, promokuvaus, logo

Kotini on metsä -taideprojekti
Kotisivut, sisällöntuottoa, toimitustyötä ja konsultointia

Maarit Lassila, taiteilija ja runoilija
Kotisivut, promokuvaus/tuotekuvaus, konsultointi
Kirjasuunnittelu (graafinen suunnittelu, AD ja toimitustyö) runokirjaan ”Jos olisit metsä”
AD, suunnittelu, toimitus ja taitto 20 kpl taidekorttisarjaan ”Kesä”

Kaija Juurikkala, kuvataiteilija, kirjailija ja opettaja
Kotisivut, valokuvat ja sisällöntuotto, netti- ja lehtimainoksien ja taidekorttien suunnittelu ja toteutus
Kirjasuunnittelu (graafinen suunnittelu, taitto ja taiteellinen toimitus) kirjoihin ”Pieni kirja naisesta” ja ”Kuka olen”
Kuvankäsittely ja kannen valokuvaus kirjaan ”Sielun värityskirja”

Galleria Gaya, taidegalleria
Ikkunateippien, ison seinäkyltin, näyttelyjulisteiden sekä muiden gallerian markkinointimateriaalien visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteutus sekä sovellukset eri kanaviin (mainokset, web ja somekäyttö)

Ruokapuoti Lempi, kahvila ja ruokapuoti
Kotisivut, FB-sivut, promokuvaus, konsultaatio, markkinointimateriaalien suunnittelu ja sisällöntuotto

Niacure, akupunktioyritys
Promokuvaus, mainosesitteen suunnittelu ja toteutus (visuaalinen ilme, typografia)

Kalliolan Eläinklinikka, yksityinen eläinklinikka
Promokuvat, konsultointi ja markkinointimateriaalien suunnittelu ja toteutus sekä sovellukset eri kanaviin (mainokset, web ja somekäyttö)

Jenni Venäläinen, kansanmuusikko
Promokuvaus sekä tekstilogon ja keikkajulisteen suunnittelu

Ateljee Valo, taideresidenssi ja kurssikeskus
Kotisivut, visuaalinen ilme, typografia, valokuvat, markkinointimateriaalien suunnittelu ja sisällöntuotto sekä sovellukset eri kanaviin (julisteet, tiedotteet, mainokset, web ja somekäyttö)

AnnaKaisa, hyvinvointiyritys
Kotisivut, FB-sivut, sisällöntuotto, markkinointimateriaalien ja mietelausemainosten suunnittelu ja toteutus sekä sovellukset eri kanaviin (julisteet, tiedotteet, mainokset, web ja somekäyttö)

Antti Hintsa, valokuvataiteilija, kuvittaja ja graafikko
Kotisivut, konsultaatio, promokuvaus

Art Intuition Hehkuva, hyvinvointiyritys
Kotisivujen opetuskonsultaatio, FB-sivut

Joonas Tuuri, jazzmuusikko
Kotisivut, promokuvaus, keikkajulisteiden graafinen suunnittelu

Sointi Jazz Orchestra, big band
Kotisivut ja konsultaatio