Valmennukset

Löydä hiljainen viisaus ja virtaava elinvoima sisältäsi


Uuden ajan tiimityö, johtajuus, itsetuntemus ja tehokkuus

Valmennukseni ovat yrityksille, johtajille, tiimeille sekä yksityishenkilöille, jotka haluavat valjastaa todellisen muutos- ja elinvoiman itsessään, selkeyttää ja uudistaa vallitsevat arvot ja rakenteet, tai luoda yrityksensä, itsensä ja elämänsä kokonaan uudelleen.

Pysähdymme tekemään välitilinpäätöksen sekä kaivaudumme jokaisen tarpeiden, todellisten voimavarojen sekä kutsumuksen ytimeen. Kirkastamme vision ja yksinkertaistamme mikä on oleellista, poistaen samalla epäoleellisen luomis- ja elinvoiman virtauksen tieltä.

Valmennukseni on mitä loistavin tuki ja peili, kun voimavarat ovat hiipumassa tai jo täysin loppuneet, vallalla liikaa liikkuvia palikoita, epävarmuutta siinä mikä on oleellista, tai elämä tai tekeminen ei vain jostakin tuntemattomasta syystä virtaa. Valmennus auttaa kasvamaan, näkemään laajemmin ja välttämään sudenkuoppia, kun halutaan uudistaa omaa johtajuutta, yritystä ja työntekijyyttä, tehdä kenties radikaalikin hyppy uuteen, ja uskaltautua kulkemaan häpeilemättömästi oman autenttisimman oman vision ja potentiaalin kanssa.

Kun luot yritystäsi, itseäsi ja elämääsi uudelleen:

1. Ole läsnä.
2. Älä tukahduta.
3. Tunnista oleellinen.
4. Luovu epäoleellisesta.

5. Yksinkertaista elämäsi, tarkista rutiinien toimivuus
6. Kuuntele virtausta.

7. Suojele ja vaali luomaasi.
8. Älä koskaan tingi omasta hyvinvoinnistasi.
9. Kysy itseltäsi, miten voisit olla vielä rohkeampi?

10. Ole kaikessa tässä tinkimätön.

PS. Pienikin askel on parempi kuin ei askelta ollenkaan.


Asiakaskokemuksia

Sain ilon työskennellä Suvin kanssa, kun käsittelimme elämäntilannettani monelta kantilta. Olin henkisesti epäselvässä paikassa, jossa en osannut nähdä selkeästi, mikä on oleellista ja mikä ei. Aloin nähdä selkeämmin mikä on tärkeää ja tavoittelemisen arvoista, ja mihin taas menee aikaa ja energiaa ja josta voin luopua.

Suvin kysymykset ja näkemys ovat timanttisia ja veivät minua syvemmälle prosessiin ilman omilla ehdoillani. Sain ahaa-elämyksiä, joita olen vaalinut sessiomme jälkeen ja voinut niiden ansiosta muuttaa toiminta- ja ajattelumalleja. Tunsin oloni innostuneeksi ja inspiroituneeksi session edetessä ja sen jälkeen.

Suosittelen Suvia kenelle tahansa, joka haluaa tulla syvästi nähdyksi ja ymmärretyksi ja kaipaa selkeyttä elämäntilanteeseensa. Kiitos!

– Mikaela


Ennen valmennusta mielessä oli miljoona kysymystä. Ensimmäinen vastaus riisui täysin aseista ja vastasi monikerroksellisesti ihan kaikkeen. Se tulienergian voima joka Suvin kautta kanavoitui, järisytti koko olemusta ja todella herätti uinuvan soturimaskuliinin talviuniltaan. Väkevä kokemus todella isolla v:llä.

Samalla Suvin lempeä tapa valmentaa antaa sisäiselle äänelle ja intuitiolle tilaa tulla esiin ja liikkua vapaana. Suvin herkkyys osata kysyä syvälle luotaavia kysymyksiä on ihan timanttia.

– Tero


Valmennus oli vuorovaikutusprosessi, jossa koin tulleeni näkyväksi ja kohdatuksi kokonaisvaltaisesti. Olen saanut uutta varmuutta olla mikä olen – taiteilija – ja tuoda sitä myös esille sekä markkinoida omaa osaamistani. Yksi suuri oivallukseni on ollut se, että en tarvitse lupaa keneltäkään muulta ollakseni taiteilija – vain itseltäni. 

Olen pitänyt siitä, että olet haastanut minua menemään epämukavuusalueillenikin. Joskus on vain sokea tai ei osaa vaihtaa näkökulmaa tai ei saa itsestään irti sitä viimeistä puristusta, mutta mentoroinnin avulla olen päässyt eteenpäin. Olet hyvä peili! 

Olet auttanut minua löytämään ydinosaamistani ja tuomaan sitä esille, panostamaan uusiin tai hankalilta tuntuviin asioihin sekä ymmärtämään, miten tärkeää on olla esillä, jotta löytää ihmisten tietoisuuteen. Aion jatkaa pysyen aktiivisena eri kanavissa ja keksimällä ihan uusia juttuja, itseäni kuunnellen.

– Johanna


Suvin valmennuksessa pääsin tarkastelemaan syvemmällä tasolla ihmissuhdetta, johon kaipasin vastauksia ja helpotusta. Suvin lempeän ohjauksen kautta sanoitin itselleni asioita, joita en aiemmin ollut osannut tai pystynyt tarkastelemaan.

Suvi ohjasi erilaisten teemojen ja tukikysymysten avulla minua tarkastelemaan itseäni ja tuota ihmissuhdetta niin sielu-, kuin ihmistasollakin. Koko ohjauksen ajan minulla oli turvallinen ja ymmärretty olo, ja pystyin täysin sydämin luottamaan siihen, että Suvi kannattelee tilannetta – hänen otteensa tilanteeseen oli kiireetön, tyyni ja varma. 

Valmennuksen jälkeen jotain muuttui merkittävästi, ja oloni on ollut huomattavan paljon helpompi ja kevyempi.

– Satu


Suurin tarpeeni oli selkeyden ja kirkastuksen tarve ja turhien asioiden karsiminen. Elämäni suuremmat suuntaviivat olivat minulle selkeitä, mutta kaipasin apua arjen ja työn rakentamiseen ja selkeyttämiseen. Kaipasin konkreettista ja helposti hahmotettavaa, ja valmennus tuntui juuri siltä. Kiinnosti myös, että löydänkö uusia näkökulmia nähdä elämää ja löytyihän niitä! 

Mulla ei oikein ollut suurempia odotuksia, kun en tarkalleen tiennyt mitä tuleman pitää. Mentiin kuitenkin juuri sinne ja niitä asioita kohti mitä kuului. Sain selkeyttä ja paljon hyviä ajatuksia pohdittavaksi sekä työkaluja. Valmennus auttoi hahmottamaan omaa arvopohjaa ja perustuksia, omia vahvuuksia ja sudenkuoppia jotka taas auttavat kaikessa (työn)tekemisessä. Sessio oli sopivan dynaaminen ja todella laittoi aivonystyrät töihin, mutta kuitenkin niin, että tunne ja intuitio sai ohjata sillä se oli toiveeni.

Loit turvallisen ilmapiirin ja oli luonnollista ja helppoa jakaa elämästään. Vaikutit asiantuntevalta ja ohjasit aina tarvittaessa oikeaan suuntaan. Koin, että oli turvallista jakaa tuntemuksia ja osasit pysytellä objektiivisena ja ”kuuntelevana”, joka ei aina ole helppoa. Koen, että Suvin valmennus on hyvä apukeino moneen eri tilanteeseen. Selkeyttä ja ymmärrystä itsestä se ainakin tuo. Myös suunnan hakemiseen ja muutosten edessä uskon, että valmennus voi luoda suuntaviivoja.

– Netta


Olin työelämän murroskohdassa vaihtamassa uraa tutusta ja turvallisesta palkkatyöstä uudelle, vieraalle ja pelottavalle kulttuurialalle. Ammatti-identiteettini oli itselleni hyvin vaikeasti hahmotettava abstrakti möykky, vaikka toki aavistinkin omaavani paljon piilotettua potentiaalia. Miten voisin kommunikoida kenellekkään kuka olen ja mistä unelmoin, kun en sitä edes itse pystynyt itselleni sanoittamaan?

Suvin avulla sain selkeytyksen itselleni omasta osaamisestani, potentiaalistani. Kokosimme kaikki selkeäksi ja syvimpiä tavoitteitani tukevaksi ymmärrettäväksi paketiksi. Sain Suvin lisäpalvelujen myötä myös upeat valokuvat tukemaan henkilöbrändiäni.

Suvi auttoi minua löytämään kutsumukseni, rohkeuteni, voimavarani ja potentiaalini, joiden avulla uskallan rohkeammin elää itselleni merkityksellistä elämää.

– Mies, 37v


Otin Suvin valmennuksen kun olin pohtimassa, miten alkaisin toteuttaa tehtävääni. Toivoin selkeyttä asioihin, ja että kartoittaisimme siihen liittyviä pelkoja ja epävarmuuksia.

Pystyin kuitenkin luottamaan ja kulkemaan rauhallisena läpi valmennuksen. Koin, että Suvi osaa ohjata oikeaan suuntaan, vaikka eteen tulee jotain pelottavaa. Sain vastauksia epävarmuuksiini ja vahvistuksen, että kaikki menee juuri niin kuin pitääkin.

Suvi on todella mukava ja asiansa osaava valmentaja, jonka kykyihin luotan. Suosittelen Suvia kaikille, jotka tarvitsevat apua, jotta pääsevät syvemmälle itseensä ja haluavat kuulla sielunsa äänen. Kiitos.

– Maria
Mihin valmennukset perustuvat?

Tärkeimpiä valmennuksiani ohjaavia periaatteita ovat:

– Asiakkaan suora ja läsnäoleva kohtaaminen
– Hyväksyvä tila kaikille ilmiöille ja laatuisuuksille
– Rehellinen ja tukahduttamaton havainnointi ja kommunikointi
– Pyrkimys yksinkertaistamiseen
– Tinkimättömyys oleellisen ja avautuvan suunnan seuraamisessa
– Uusilla näkökulmilla ja linsseillä vanhojen ehdollistuminen ja rakenteiden haastaminen
– Virtaava, joustava ja intuitiivinen työskentelytapa, joka mahdollistaa ajan ja energian tehokkaimman käytön

Osaamiseni on rakentunut 15-vuotiseen kokemukseni pohjalle johtamisen, valmentamisen ja hyvinvoinnin kentällä intohimoisesti tutkien miten ihminen ja elämä toimii. Valmennukseni rakentuvat aina yksilöllisesti pohjaten ennen kaikkea suoralle ja intuitiiviselle havainnoinnille siitä, mikä on oleellista. Tämä luo kehyksen valmennustekniikoille ja tietoisuusharjoituksille, joiden taustalla ovat erilaiset työelämätulokulmat, psykologia- ja tunnetyöskentelymenetelmät, arkkityyppityöskentely, sekä sisäisen kasvun tietoperinteet (esim. Vedinen elämänfilosofia).

Valmistuin intuitiiviseksi valmentajaksi Soul School Gotlandista 2013, joka pohjasi intuitiomme tutkimiseen ja valjastamiseen elämämme ydinkompassina. Olen myös opiskellut 15 vuotta erilaisia luonnonmukaisen hyvinvoinnin osa-alueita, tärkeimpänä projektinani palauttaa oma elinvoimani ja luoda itseni uudelleen toimintakykyiseksi oman terveyteni totaalisen menettämisen ja kuolemanrajakokemukseni jälkeen.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: