Valkea kääpiö

Valkea kääpiö ry on vuonna 2008 perustettu aatteellinen kannatusyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää tanssitaiteen tuntemusta, saatavuutta ja saavutettavuutta sekä vahvistaa taiteen ammattilaisten kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä, työllistymistä ja verkostoitumista. Toiminnassa korostuu monitaiteisuus sekä laaja-alainen ja avoin alueellinen, kansallinen ja kansainvälinen yhteistyö eri alojen taiteilijoiden ja toimijoiden kanssa.

Perustamisvuodestaan lähtien yhdistys on toiminut aktiivisena tanssitaidekentän toimijana Seinäjoen ja Etelä-Pohjanmaan alueella. Vakiintuneen toimintansa kautta yhdistys on mahdollistanut lukuisten nykytanssin kantaesitystuotantojen, teosvierailujen ja taiteidenvälisen yhteistyön toteutumista työllistäen tanssitaiteilijoiden lisäksi ammattitaiteilijoita muun muassa musiikin, kirjallisuuden, kuvataiteen ja äänitaiteen aloilta.

Yhdistyksen toimintaa johtaa kolmijäseninen hallitus, jonka muodostavat tanssitaiteilijat Hanna Korhonen ja Satu Rekola sekä muusikko Suvi Sistonen.

Lue lisää:

http://www.valkeakaapio.fi/kaapio/
https://www.facebook.com/valkeakaapio/