tekstiKirjoittaja


Toimin kirjoittajana ja sisällöntuottajana aiheinani henkinen kasvu, viisausperinne, ayurveda, sekä ihmisen kutsumus ja paikka maailmassa.

Voit seurata kirjoitustyötäni Instagramissa:


@suvisistonen


tuleva Kirjani

elämän tarkoitus – tie, voima, onni, vapaus

Kirjoitan parhaillaan esikoisteostani, joka tutkii elämän tarkoitusta ja yksilöllistä kutsumustamme ayurvedistä elämäntaitofilosofiaa vasten. Teos perustuu tuhansia vuosia vanhaan ajatukseen neljästä elämän päämäärästä, joka on iätön ja ajaton tapa ymmärtää elämää. Oikein käytettynä se taipuu ja muokkautuu jokaiseen aikaan, paikkaan ja kulttuuriin sopivaksi. Olen tuonut kirjaan maistiaisia myös muista filosofioista ja työkaluista, kuten tiibetiläisestä psykologiasta, ja toki omasta elämänkokemuksestani.

Tarkoitukseni on tuoda tämä ayurvedinen työkalu aikaan, jona tarvitsemme todella kestäviä työkaluja nopeasti muuttuvan maailman, sekä hämmennyksen aikakauden (Kali Yuga) keskelle.

Kirjani tehtäviä seuraamalla voi jokainen luoda itselleen kestävän oman elämänsä käyttöoppaan. Opimme jäsentämään elämäämme eheänä ja selkeänä kokonaisuutena, saaden tähän ikuisen ja ajattoman työkalun. Kirja on luontainen jatkumo mentoroinneilleni, jotka ovat toimineet tutkimusmatkana ja kehitysalustana kirjani menetelmille.

Tavoitteeni on kirjoittaa kirjaani rohkeutta, voimaa ja luottamusta aikaamme, sekä auttaa jokaista löytämään oma elämäntehtävänsä sekä paikka maailmassa.