Päivi

Osallistuin vapaaseen henkilökuvaukseen, kun olin aloittamassa uutta elämänvaihetta (avioero, muutto, uusi työpaikka). Myös naistenpiiri veti puoleensa sekä jakamisen tarve ja tarve tulla kuulluksi, nähdyksi ja kohdatuksi omana itsenäni. Varsinaisia odotuksia minulla ei ollut, mutta erilainen henkilökuvaus kiinnosti.

Valokuvaus oli tilanteena lempeä ja hyväksyvä. Luottamuksellinen ja kahdenkeskinen oma hetki, jossa tunteet ja oma olotila saivat näkyä. Kuvauksen aikana tunsin itseni vapautuneeksi. Kokemus omasta hetkestä ja tunne siitä, että olen kaunis! Ja se oli Suvin ansiota. Oli turvallinen ja hyväksytty olo. Suvi ohjeisti sopivasti, tuli tunne, että osaan ja riitän. Yllättävää oli, etten juurikaan miettinyt miltä näytän.

Kuvauksen jälkeen olo oli hana. Varma ja vapautunut. Ero tavalliseen kuvaukseen tulee näistä kaikista edellä mainituista asioista. Luonto, Suvin lempeä olemus, luottamus,  kokemus, että Suvi hallitsee ja osaa tämän sekä hänen antamansa ohjeistus. Kuvista jäi ihanat muistot uuden elämänvaiheen aloittamisesta! Kiitos.

Päivi

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: