Opetus

Improvisaatio
Improvisaatio voi tarkoittaa jokaiselle hyvin eri asioita. Tästä syystä lähdemme ns. puhtaalta pöydältä ja etsimme sekä selkeytämme jokaisen omaa luontaista ilmaisua. Kartoitamme esteettisiä tavoitteitasi ja etsimme perusääntäsi improvisoijana. Voimme keskittyä soolo tai kanssaimprovisointiin.

Mykkäelokuvasäestys
Keskitymme elokuvien improsäestykseen/sävellykseen. Säestämme kestollisesti että tyylillisesti erilaisia elokuvia ja saat monipuolista palautetta sekä vinkkejä vuorovaikutukseen ja musiikin toimivuuteen kuvamateriaalin kanssa.

Elokuvasävellys
Voit myös tulla valmiin elokuvamusiikkisi ja elokuvan kanssa. Käymme perusteellisesti läpi materiaaliasi ja saat yksityiskohtaisia ehdotuksia sekä monitasoista palautetta.

 

//

Tällä hetkellä en ota säännölliseen opetukseen, vaan pidän kertaluontoisia pidempiä sessioita (1-3h) ja konsultaatioita tai näiden yhdistelmäpäiviä. Jos et ole valmis matkustamaan Orisbergiin Pohjanmaalle, olisi hyvä että sinulla olisi ehdottaa jokin rauhallinen sisätila jossa voimme tavata sinun ja instrumenttisi kanssa.