Opetus

Improvisaatio

Etsimme sekä selkeytämme jokaisen omaa luontaista ilmaisua. Kartoitamme esteettisiä tavoitteitasi ja etsimme perusääntäsi improvisoijana. Voimme keskittyä soolo- tai kanssaimprovisointiin.

Mykkäelokuvasäestys

Keskitymme elokuvien improsäestykseen/sävellykseen. Säestämme kestollisesti että tyylillisesti erilaisia elokuvia ja saat monipuolista palautetta sekä vinkkejä musiikin ja kuvan vuorovaikutukseen ja toimivuuteen vaikuttavista tekijöistä.

Elokuvasävellys

Voit myös tulla valmiin elokuvamusiikkisi ja elokuvan kanssa. Käymme perusteellisesti läpi materiaaliasi ja saat yksityiskohtaisia ehdotuksia ja voit esittää kysymyksiä haluamistasi osa-alueista

Don’t worry. Relax. Be free. Enjoy.

Olen opiskellut sävellystä, improvisaatiota, elokuvamusiikkia sekä mykkäelokuvasäestystä mm. Sibelius-Akatemian ja Taideyliopiston eri aineryhmien opinnoissa sekä mestarikursseilla. Tärkeimpiä opettajiani ovat olleet mm. Antonio Coppola, Jarmo Saari, Anto Pett, Kimmo Pohjonen, Henri Wilkinson, Timo Alakotila, Markus Fagerudd, Päivi Takala, Sanni Orasmaa, Juha Valkeapää, Jukka Ruotsalainen, Jussi Kannaste, Reijo Pola, Meri Tiitola.