+ Naistenpiiri

Piiri intuitiivisen henkilökuvauksen yhteyteen

Voin suositella lämpimästi kuvaustilannetta rentouttavaa ja kuvattavan ryhmän yhteen kokoavaa naistenpiiriä. Piiri on mahtava mahdollisuus virittäytyä yhteisesti kuvauksiin sekä päästä jo etukäteen kosketuksiin oman totuutensa ja tunteidensa kanssa. Ryhmä tulee keskenään myös tutuksi, joka rentouttaa myös yhteistä olemista odotellessa omaa kuvausvuoroa. Piiri voidaan pitää myös kuvauksen jälkeen, joka on kaunis ja lämmin päätös päivän kuvauksille.

Teema

Piiri ja koko kuvauspäivä voidaan luoda jonkun tietyn teeman ympärille, tai pitää täysin vapaana ja antaa teeman rakentaa itse itsensä.

Piirin vetäminen

Minä voin toimia piirinvetäjänä, mutta myös sinä itse voit toimia vetäjän roolissa. Kuvaukset ovat upea tapa tuoda jotakin uutta jo pidemmänkin aikaa yhdessä toimineen piirin yhteyteen.

Hinta

Jos minä vedän piirin, on piiri kuvauksien yhteyteen 10-30e / osallistuja.
Hintaan vaikuttavat paikkakunta, osallistujien määrä sekä mahdollinen tilavuokra ja muut mahdolliset kulut kuten tarjottavat.

Koin naistenpiirin mahtavaksi ennen kuvauksia. Kun oli tullut ensin henkisesti nähdyksi ja kuulluksi oli paljon helpompi asettaa itsensä fyysisesti esille. Jotenkin oli jo valmiiksi niin auki ja vapaa suojauksesta, että oli helppo heittäytyä kuvattavaksi. Oli upeaa jakaa kokemuksia ja kaikkiaan päivä oli todella hoitava ja ihana kokemus! Kiitos!
– Anni Saarits

Se, että tulin kohdatuksi omana itsenäni naistenpiirissä ennen kuvausta oli iso merkitys. Piirin yhteys,  Heidin voimakas naisellisuus ja omistautuminen ja asioiden jakaminen/kuunteleminen oli vapauttavaa. Piirissä sai halutessaan vuorollaan puhua rauhassa. Ilman keskeytyksiä, kritiikkiä tai kysymyksiä. Kaikista naisista huokui myötäeläminen ja hyväksyminen. Iso kiitos todella lämminhenkisestä ja hyväksyvästä päivästä ja ilmapiiristä!
– Päivi Itkonen

Ajatus osallistua naistenpiiriin oli jo muhinut jonkin aikaa ja kun luin tapahtumasta missä pääsisi Heidin naistenpiiriin ja olisi myös valokuvaus, tapahtuma vain jotenkin veti kovin puoleensa. Se oli siis vain vetovoimainen tunne, ei niinkään järjellä selitettävissä. Yhtäkkiä mieleeni nousi myös idea pyytää rakasta ystävääni mukaan (ajatus osallistumisesta hieman jännitti, joten ystävän kanssa tuntui turvalliselta tulla). 

Naistenpiiri vapautti ja rentoutti. Se antoi luvan aidon itsenä, tuskansa ja rakkautensa esiintuomiseen. Herätteli ns. esiin sen naisen, joka halusi tulla nähdyksi. Aluksi jännitti ja mieli kyseli että mitä teen täällä,  sillä olinhan astunut oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Rauhoittelin itseäni ja voimakas halu olla sydän auki vahvisti.

Piirissä avoimuus, rohkeus ja aitous riisui mieleni niin sanotusti aseista. Piirin turvallisuus mahdollisti voimakkaiden tunteiden ja tarinoiden sekä hiljaisuuden kokonaisvaltaisen kokemisen sekä irtipäästämisen. Piirin jälkeen oli hyvä, avoin ja turvallinen olo, mikä sai valokuvauksen tuntumaan helpolta ja luonnolliselta.
– Annika Nurminen