+ Naistenpiiri

Piiri intuitiivisen henkilökuvauksen yhteyteen

Suosittelen vaihtoehtona kuvaustilannetta rentouttavaa ja ryhmän yhteen kokoavaa naistenpiiriä. Piiri on lempeä mahdollisuus virittäytyä ja valmistautua kuvauksiin sekä päästä jo etukäteen kosketuksiin itsensä kanssa. Piiri rentouttaa ja lisää luottamusta myös yhteiseen olemiseen odotellessa omaa kuvausvuoroa. Piiri voidaan pitää myös kuvauksen jälkeen, joka on kaunis päätös päivälle.

Teema

Piiri ja koko kuvauspäivä voidaan luoda tietyn teeman ympärille, tai pitää täysin vapaana.

Piirin vetäminen

Yleensä toimin piirinvetäjänä, mutta myös sinä voit toimia vetäjän roolissa. Kuvaukset ovat inspiroiva mahdollisuus tuoda jotakin uutta jo pidemmänkin aikaa yhdessä toimineen piirin yhteyteen.

Hinta

Piirin vetäminen kuvauksien yhteyteen 10-30e / osallistuja. Hintaan vaikuttavat paikkakunta, osallistujien määrä sekä mahdollinen tilavuokra ja muut mahdolliset kulut kuten tarjottavat.


Kokemuksia

Koin naistenpiirin mahtavaksi ennen kuvauksia. Kun oli tullut ensin henkisesti nähdyksi ja kuulluksi oli paljon helpompi asettaa itsensä fyysisesti esille. Jotenkin oli jo valmiiksi niin auki ja vapaa suojauksesta, että oli helppo heittäytyä kuvattavaksi. Oli upeaa jakaa kokemuksia ja kaikkiaan päivä oli todella hoitava ja ihana kokemus! Kiitos!
– Anni Saarits

Se, että tulin kohdatuksi omana itsenäni naistenpiirissä ennen kuvausta oli iso merkitys. Piirin yhteys,  Heidin voimakas naisellisuus ja omistautuminen ja asioiden jakaminen/kuunteleminen oli vapauttavaa. Piirissä sai halutessaan vuorollaan puhua rauhassa. Ilman keskeytyksiä, kritiikkiä tai kysymyksiä. Kaikista naisista huokui myötäeläminen ja hyväksyminen. Iso kiitos todella lämminhenkisestä ja hyväksyvästä päivästä ja ilmapiiristä!
– Päivi Itkonen

Ajatus osallistua naistenpiiriin oli jo muhinut jonkin aikaa ja kun luin tapahtumasta missä pääsisi Heidin naistenpiiriin ja olisi myös valokuvaus, tapahtuma vain jotenkin veti kovin puoleensa. Se oli siis vain vetovoimainen tunne, ei niinkään järjellä selitettävissä. Yhtäkkiä mieleeni nousi myös idea pyytää rakasta ystävääni mukaan (ajatus osallistumisesta hieman jännitti, joten ystävän kanssa tuntui turvalliselta tulla). 

Naistenpiiri vapautti ja rentoutti. Se antoi luvan aidon itsenä, tuskansa ja rakkautensa esiintuomiseen. Herätteli ns. esiin sen naisen, joka halusi tulla nähdyksi. Aluksi jännitti ja mieli kyseli että mitä teen täällä,  sillä olinhan astunut oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Rauhoittelin itseäni ja voimakas halu olla sydän auki vahvisti.

Piirissä avoimuus, rohkeus ja aitous riisui mieleni niin sanotusti aseista. Piirin turvallisuus mahdollisti voimakkaiden tunteiden ja tarinoiden sekä hiljaisuuden kokonaisvaltaisen kokemisen sekä irtipäästämisen. Piirin jälkeen oli hyvä, avoin ja turvallinen olo, mikä sai valokuvauksen tuntumaan helpolta ja luonnolliselta.
– Annika Nurminen