Palautteita

Ottaessani Suviin yhteyttä oli mielessäni ajatus saada uusille sivuillemme enemmän tunnelmaa (havainto minkä olin kokenut käydessäni aiemmin Suvin tekemillä sivuilla)  ja sen kautta oman toimintani selkeyttämistä. Vaikka kyse oli kotisivujen luomisesta, käynnistyi sen myötä itselleni todellinen näkyväksi tulemisen prosessi. Sivut Suvi loi nopeasti  ja vaivattoman tuntuisesti, jollain tapaa intuitiivisesti juuri meille sopiviksi. Suvin ottamat kauniit kuvat ovat prosessin todellisia helmiä.

Kollegoilta sain mukavaa palautetta sivuistamme: ”tyylikkäät, hyvin teitä kuvastavat, ei kaupalliset olematta kuitenkaan nuhjuiset”. Omasta mielestäni sivut ovat nyt me. Niistä huokuu sopivasti lämpö ja raikkaus ja jotain jätetään sopivasti myös auki. Tällä matkalla tein monta arvokasta havaintoa joista olen kovin kiitollinen. Sivut kuvineen on projektin konkreettinen luomus mutta monta vähintäänkin yhtä tärkeää asiaa sain oivalluksina ja uusina ideoina. IsoKiitos Suvi paljosta vaivannäöstä, mielipiteideni vahvistamisesta ja ammattitaitoisesta toteuttamisesta minua kuunnellen : )

– Erika Johansson, eläinlääkäri

Suvin ammattitaitoisissa käsissä syntyi nopeasti yritykselleni juuri oikeanlaiset nettisivut. Mielestäni Suvi osaa ihailtavasti yhdistää sekä intuition, että ammatillisen osaamisen. Keskustelu oli luontevaa ja mutkatonta. Perehdytys sivujen päivittämiseen on ollut osaavaa, ja vieläkin, kun huutelen apuani, Suvi on aina valmis auttamaan.💙

– Maikki Nuorala, Art Intuition Hehkuva

Kuvat onnistuivat yli odotusten! En ole koskaan nähnyt itseäni niin kauniina ja voimakkaana. Olin aivan mykistynyt ne nähdessäni ja olen oikeastaan yhä. En olisi kyllä uskonut, millaisen reaktion ne minussa herättivät. Oli tosi voimauttavaa nähdä kuvat. Tykkään tosi paljon kuvien värimaailmasta ja niiden teknisestä toteutuksesta! Voisin kyllä ylistää kuvia loputtomiin! Olen äärimmäisen tyytyväinen ja nyt minulla on kuvia konsertteja, nettisivuja ja käyntikortteja varten. 

Promokuvauksiini latautui paljon tunteita ja odotuksia. Minulla oli tietty visio tai tunne, jonka halusin kuvista välittyvän, joten tietysti pelkona oli etten osaisi selittää hakemaani tunnelmaa ja kuvista ei tulisi juuri sellaisia kuin olin unelmoinut. Lisäksi minusta ei oltu ennen otettu kunnollisia soolopromokuvia, joten myös se jännitti. Muutenkin näin tämän kuvauksen mahdollisuutena päästä eroon omista mielikuvista itsestäni. Koen olevani monia asioita, mutta minusta tuntuu, etten saa kaikki puolia itsestäni näkyviin – tai sitten en vain itse näe niitä, vaikka muut näkisivätkin. Halusin, että kuvissa näkyisi ammattimainen ja kiinnostava taiteilija.

Olin tyytyväinen suunnitteluun ja siihen, että Suvi antoi siihen hyvin paljon aikaa. Puhuimme rauhassa haluamastani tunnelmasta ja kuva-asetelmista. Kuvauksissa tunnelma oli hyvä. Luotin Suviin tosi paljon ja uskoin, että hän oli ymmärtänyt, mitä halusin. Oli myös hyvä päätös, etten nähnyt kuvia ollenkaan kuvausten aikana, vaikka aluksi mietin, että onko se hyvä idea. Päätin luottaa tässäkin. Pystyin siis keskittymään vain olemaan kuvissa ja välittämään haluamaani tunnetta/tunnelmaa.

– Jenni Venäläinen, muusikko

Oli ilo työskennellä kanssasi tehdessämme netti- ja Facebooksivuni. Suunnitteluprosessi oli luontevaa ja sitä oli helppo tehdä. Kysyit aina minun mielipidettä ja mieltymyksiäni, mutta toit myös omat näkemykset ja ajatukset esille sekä annoit ehdotuksia ja vinkkejä, jotka auttoivat paljon lopputuloksen saavuttamisessa. Varmistit aina olinko varmasti tyytyväinen ja pidin paljon siitä että annoit tilaa asiakkaan omille ajatuksille ja mieltymyksille.

Työskentelemisesi on ammattitaitoista ja vaivatonta sekä pidän sen vuorovaikutteisuudesta, joka on hyvin rauhallista ja virtaavaa. Sinulla on vahva näkemys visuaalisesta lopputuloksesta, selkeä oma tyyli ja tietynlainen tunnelma mitä haet josta tykkään. Olenkin hyvin tyytyväinen molempien sivujen ulkoasuun, niissä on jotain pehmeää ja helposti lähestyttävää ja samaan aikaan selkeää. Ulkoasujen värimaailmasta ja tunnelmasta välittyy mukavaa lämminhenkisyyttä. Kiitos mahtavasta työstä Suvi! : )

– Joonas Tuuri, muusikko

Suvin tekemät sivustot ovat olleet selkeitä, käyttäjäystävällisiä ja koulutus sivujen päivittämiseksi on ollut kattava ja sen avulla sivujen päivittäminen on käynyt helposti. Suvi pitää huolta asiakkaistaan ja tekee parannusehdotuksia myös sivuston luomisen jälkeen – laadunvalvonta toimii! Työskentely on ollut helppoa ja Suvi reagoi ja vastaa kysymyksiin nopeasti ja perusteellisesti.

– Rasmus Soini, säveltäjä