Kenelle?

Asiakkaitani ovat erityisesti taiteilijat ja erilaiset luovien tai hyvinvointialojen yrittäjät, kuin myös henkilökohtaiseen elämäänsä muutosvalmennusta tai kokonaisvaltaista hyvinvointia etsivät ihmiset. Monet haluavat selkeyttää ammatillista tai henkilökohtaista identiteettiään, osa taas kartoittaa mahdollisuuksiaan ja etsiä kokonaan uusia tapoja elää ja työskennellä. Osa haluaa laajentaa tietoisuuttaan ja oppia kuinka saada mielensä ja tietoisuutensa sekä tunteidensa piilevät ja usein tiedostamattomat voimavarat käyttöön. Näissä tilanteissa mentori voi tuoda paljon voimaa ja energiaa jota syntyy usein, kun tietoisuutemme avartuu ja löydämme itsestämme uusia oivalluksia ja vastauksia. Vastauksia, jotka ovat jo meissä, mutta joiden kuulemiseksi ja tiedostamiseksi tarvitsemme usein peiliä.

Jokainen mentorointisuhde ja palvelukokonaisuus rakennetaan yksilöllisesti ja intuitiivisesti jokaisen tarpeiden mukaan eri osa-alueita ja työkaluja yhdistellen. Voin pitää yksittäisen työelämäkonsultaation, valmentaa pitkäkestoisemmin prosessiasi tai tuottaa sinulle yksittäisiä sisältöjä (kuten nettisivut tai valokuvaa). Työni voi olla monitasoista rohkaisua ja sparrausta melkeinpä mihin tahansa asiaan jossa kaipaat apua muutokseen. Autan sinua löytämään vahvuutesi ja opastan kehityksesi alueilla. Esitän sinulle kysymyksiä jotka laajentavat kokemusta itsestäsi ja elämästäsi, jota kautta syntyy uusia näkökulmia joita et ehkä aiemmin ole tullut ajatelleeksi.

Mentorointi voi muodostua:

  • yksittäisistä konsultaatioista
  • pidemmästä mentorointisuhteesta (1-3kk)

Mentoroitavat osa-alueet:

Ota yhteyttä

Kirjoita minulle ja avaa tilannettasi niin kerron koenko voivani auttaa sinua. Suunnitellaan sitten yhdessä parhaiten tilannettasi palveleva kokonaisuus!

Yhteys: suvi.sistonen (at) gmail.com

Mentorointi onnistuu sekä live- että etätapaamisina (Skype), sähköpostiviesteinä tai chatkeskusteluina (Messenger).

Jokainen yhteydenotto on 100% luottamuksellinen.

Taustaani

Olen kouluttanut itseäni säännöllisesti erilaisissa työelämävalmennuksen, brändäyksen, henkisen kehityksen sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin opinnoissa mm. seuraavissa paikoissa: Taideyliopisto, Sibelius-Akatemia, Muusikkojen liitto, brändäysguru Heli Bang Bangin työpajat, Frantsilan hyvinvointikurssit, biohakkerointi, Young Living ja terapeuttisen asteen eteeriset öljyt, kiinalainen lääketiede, Antti Leponiemen, Kirsi Salon ja Asta Raamin kurssit,, Helsingin Astangajoogakoulu ja Joogakoulu Shanti. Olen myös valmistunut intuitiiviseksi mentoriksi Soul School of Gotlandista 2013.

Myös pitkän ja monitasoisen oman paranemismatkani myötä länsimaisen lääketieteen lopulta nostaessa kätensä pystyyn, on minulle karttunut runsaasti tietoa ja kokemusta luonnon, oman mielemme ja tietoisuutemme upeista voimavaroista hyvinvointimme ja paranemisemme tukena. Tänä päivänä katson ihmistä aina kokonaisuutena ja alati muuttuvana järjestelmänä, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen ja ihmeetkin ovat mahdollisia, elleivät jopa arkisia. Tarvitsee vain tietää, miten ihminen todella toimii.

Myös äärimmäisen erityisherkän elämää itse päivittäin elävänä voin tarjota runsaasti työkaluja ja ajatuksia erityisherkän arkeen.

 

 

Aloitetaanko?