Hyvinvointimentorointi

  • Mentorointitilanteessa saat mahdollisuuden pysähtyä itsesi äärelle lempeässä ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Tulet nähdyksi, ymmärretyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin olet, ilman odotuksia tai paineita. Lähtökohdaksi tarvitset vain jonkun kysymyksen tai haasteen josta voimme lähteä liikkeelle.
  • Hyvinvointimentorointini pohjana on ajatus siitä, että olemme aina lopulta itse vastuussa omista ajatuksistamme ja valinnoistamme ja sitä kautta koko hyvinvoinnistamme ja terveydestämme. Näiden alueiden todellisten syy-seuraussuhteiden hahmottaminen vaatii usein paljon työtä ja halua ottaa selvää kehomme ja sisimpämme alkuperäisistä tarpeista ja viesteistä. Usein työskentelyssä auttaa toinen ihminen, jonka kautta voit peilata elämääsi.
  • Olemme ihmisenä suuri ja ihmeellinen kokonaisuus, jonka yhtäkään osa-aluetta emme saisi jättää huomiotta. Näitä ovat esimerkiksi keho, mieli, tunteet ja henki/sielu. Tämän takia on ensiarvoisen tärkeää päästä yhteyteen itsensä eri tasojen kanssa, koska epätasapainotila yhdellä tasolla heijastuu aina myös kaikkiin muihin.
  • Hoitakaamme ja vaalikaamme terveyttä ja tasapainoa kaikilla tasoillamme jo ennen kuin joudumme epätasapainoon ❤

 

Luonnonmukainen terveyden tukeminen

  • Tutkimme miten lisäämme terveyttäsi sekä optimoimme hyvinvointiasi. Autan sinua löytämään luonnonmukaisia ja lempeitä keinoja yksilöllisen  hyvinvointisi tueksi ja tasapainottamiseksi. Voimme etsiä sopivia vaihtoehtoja ravinnosta, tutuista suomalaisista yrteistä, eteerisistä öljyistä ja vanhan kansan kotikonsteista kiinalaisen lääketieteen sekä muiden holististen ja turvallisien suuntausten itsehoitometodeista.
  • Voin antaa myös kirjallisuussuosituksia ja halutessasi voin opastaa eteenpäin luontaishoitopuolen eri alojen asiantuntijoille ja tekijöille.

 

Intuitio ja henkinen kasvu

  • En tule kertomaan sinulle valmiita vastauksia, vaan autan sinua ennen kaikkea saamaan yhteyden itseesi. Tutkimme miten oma sisäinen tietosi ja intuitiosi toimii. Tavoitteemme onkin, että pystyisit kuulemaan sisäisen ohjauksesi kaikkialla elämässäsi ja löytämään vastaukset aina omaa sisäisestä viisauttasi käyttäen.
  • Voin auttaa näkemään itsesi ja elämäsi selkeämmin sekä nostamaan pintaan sen mitä todella sisimmässäsi etsit ja haluat. Pohdimme yhdessä miten pääset kiinni etsimääsi, mitkä asiat ovat esteenäsi ja kuinka suhtaudumme niihin.
  • Tutkimme millaisen todellisuuden olet rakentanut itsellesi ja elämääsi ja kuinka voit alkaa luomaan todellisuuttasi kevyemmässä, luottavaisemmassa ja virtaavammassa energiassa.

 

 

Aloitetaanko?