Muut palvelut


intuitiivinen konsultointi – löydä sisäinen viisautesi

Intuitiivisessa konsultoinnissa teemme matkaa tietoisuutesi ja sisäisen viisautesi ytimeen.

Intuitiivinen konsultointi on energiatietoista intuitiosi ja sielunäänesi vahvistamista sekä tuomista tietoisuuteesi. Tarkoitukseni ei siis ole antaa sinulle valmiita vastauksia, vaan valjastaa käyttöösi oma sisäinen viisautesi. Käytännössä toimin sinulle peilinä esittäen kysymyksiä ja ohjaten erilaisia harjoituksia, luoden sinulle tilan kuulla itsesi.


työelämäkonsultointi – löydä paikkasi maailmassa


Ayurvediseen elämäntaito-oppiin perustuva työelämäsi ja missiosi kartoitus

Tässä konsultoinnissa kartoitamme koko elämääsi erityisesti oman missiosi ja elämäntehtäväsi näkökulmasta. Etsimme ja kirkastamme tehtävääsi täällä sekä linjaamme muun elämäsi tukemaan sitä hyvin kokonaisvaltaisesti.


yhteiskonsultointi Sami Nuoran kanssa


Ayurvediseen elämäntaitoon pohjaavassa hyvin laajassa kokonaisuudessa yhdistyvät terveys-, työelämä- sekä elämäntaitovalmennus.

Vaikka tiedolliset juuremme olisivat erilaisissa viisausperinteissä kuten joogafilosofiassa, ayurvedassa, suomalaisessa perinteessä ja modernissa tieteessä, on Elontiedon päätavoite ohjata ja syventää kokemustamme itsestämme ja maailmasta kohti kokonaista maailmankuvaa riippumatta kulttuurikontekstista. Elontiedon mukaan terve tarkoittaa kokonaista ja eheää, ja terveys on välitöntä yhteyden ja läsnäolon kokemista itsestä osana nykyhetkeä ja maailmaa kokonaisuutena.

Lue lisää: elontieto.com / saminuora.com

2h + 15min jälkipuhelu / 200e


varaa konsultointi:

Kerro tilanteestasi ennen tapaamistamme.
Varaukset: suvi.sistonen (at) gmail.com
60min / 80e (+lisäaika 30min / 30e ostettavissa session aikana)
Tapaamiset toteutetaan puheluna, videopuheluna tai livenä (matkakulut sop.muk.).
Mentorointi ei korvaa tai vastaa terapiaa tai lääketieteellistä hoitoa.

Valmistuin intuitiiviseksi konsultiksi Soul School Gotlandista 2013. Ammennan työssäni erilaisista tietoisuusharjoituksista, ayurvedasta ja muista viisausperinteistä sekä autenttisuuden periaatteista.


kokemuksia konsultoinneista

”Suvin lempeä tapa valmentaa antaa sisäiselle äänelle ja intuitiolle tilaa tulla esiin ja liikkua vapaana. Suvin Herkkyys osata kysyä syvälle luotaavia kysymyksiä on ihan timanttia.”

– Tero

Suvin intuitiivisessa ohjauksessa pääsin tarkastelemaan syvemmällä tasolla ihmissuhdetta, johon kaipasin vastauksia ja helpotusta. Suvin lempeän ja ammatillisen ohjauksen kautta sanoitin itselleni niitä asioita, joita en aiemmin ollut osannut tai pystynyt tarkastelemaan.

Teimme ohjauksen etäyhteydellä puhelimen välityksellä, kuin ohjatun meditatiivisen harjoitteen. Suvi ohjasi erilaisten teemojen ja tukikysymysten avulla minua tarkastelemaan itseäni ja tuota ihmissuhdetta niin sielu-, kuin ihmistasollakin.

Koko ohjauksen ajan minulla oli turvallinen ja ymmärretty olo, ja pystyin täysin sydämin luottamaan siihen, että Suvi kannattelee tilannetta – hänen otteensa tilanteeseen oli kiireetön, tyyni ja varma. Ohjauksen aikana sanoitin tuntemukseni ja ajatukseni ääneen, kuin sanoisin ne keskiössä olleen ihmissuhteen toiselle osapuolelle. Konsultoinnin jälkeen jotain muuttui merkittävästi, ja oloni on ollut huomattavan paljon helpompi ja kevyempi.”


– Satu


ANNA VALOSI LOISTAA -palvelupaketti


Laaja ammatilliseen uudistumiseen tähtäävä kokonaisuus

Aloitamme kokonaisuuden kartoittamalla työelämäsi ja elämäsi tilanteen. Otamme sinusta laajan promokuvakokonaisuuden, joka toimii kotisivujen visuaalisen ilmeen pohjana. Rakennan sinulle tai yrityksellesi kotisivut, jotka opetan päivittämään niin, että tulet täysin omavaraiseksi sivuston sisällön muokkaamisen suhteen (teksti, kuvat, videot). Julkaisemme sivut lopuksi yhdessä. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista osaamista kotisivujen teon tai julkaisun suhteen, teen kaiken puolestasi.

Paketti sis. seuraavat palvelut:

– 2h tilanteesi kartoitus ja suunnittelukonsultointi (arvo 160e)
– Laaja promokuvaus, 50-100 valmista kuvaa (arvo 500e)
– ”Alusta loppuun” -kotisivupalvelu: rakenteen suunnittelu, sisällöntuoton ohjaus, rakennus, testaus, viimeistely, optimoinnit, sometilien synkronointi, julkaisu valmiina (arvo 690e)
– 2h kotisivukoulutu: tekstin, kuvien ja videoiden muokkaus/lisäys/poistaminen (arvo 160e)

1200e, osamaksu mahdollinen
(palvelujen arvo erikseen ostettuina 1510e)

kokemus palvelupaketista


”Olin työelämän murroskohdassa vaihtamassa uraa tutusta ja turvallisesta palkkatyöstä uudelle, vieraalle ja pelottavalle kulttuurialalle. Ammatti-identiteettini oli itselleni hyvin vaikeasti hahmotettava abstrakti möykky, vaikka toki aavistinkin omaavani paljon piilotettua potentiaalia. Miten voisin kommunikoida kenellekkään kuka olen ja mistä unelmoin, kun en sitä edes itse pystynyt itselleni sanoittamaan?

Suvin konsultoinnissa sain selkeytyksen itselleni omasta osaamisestani, potentiaalistani, sekä Suvin lisäpalvelujen myötä upeat valokuvat ja kotisivut. Kokosimme kaikki selkeäksi ja syvimpiä tavoitteitani tukevaksi ymmärrettäväksi paketiksi. Suvi auttoi minua löytämään kutsumukseni, sekä rohkeuteni, voimavarani ja potentiaalini joiden avulla uskallan rohkeammin elää itselleni merkityksellistä elämää!”

– Sami