Minä

Olen Suvi Sistonen, muusikko ja valokuvaaja. Taiteiden lisäksi toimin luonnollisen hyvinvoinnin kentällä erilaisten yhteistöiden ja konsultointien parissa. Teen myös satunnaisia töitä sisällöntuottajana, kustannustoimittajana, kirjoittajana, graafisena suunnittelijana, art directorina, taittajana sekä brändäys- ja työelämäkonsulttina. Myös kirjallisuuden maailma on minulle tuttua työkenttää. Haaveilen myös pian löytäväni aikaa maalaamiselle ❤

Tärkeämpää minulle on kuitenkin tapani työskennellä sekä oikeiden ihmisten tavoittaminen, kuin työni muoto. Rakastan operoida kaikkialla missä voin tuottaa maailmaan lisää inspiraation, kauneuden ja yhteyden kokemuksia sekä kasvavaa tietoisuutta itsestämme ja ympäristöstämme.

Etsin myös jatkuvasti uusia samankaltaiset arvot jakavia ihmisiä, projekteja ja yhteistyökumppaneita. Oletko sinä yksi heistä? Jos olet, istutaan alas ja tutkitaan, miten voisimme parhaiten palvella toisiamme ja muita osaamisemme yhdistäen! 

Olen valmistunut vuonna 2018 musiikin maisteriksi SIbelius-Akatemian kansanmusiikin aineryhmästä sekä 2013 intuitiiviseksi konsultiksi Soul School of Gotlandista. Intohimoisen itseopiskeluni lisäksi koulutan itseäni säännöllisesti erilaisissa työelämävalmennuksen, brändäyksen, elämäntiedon sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin opinnoissa. Rakastan tutkia laajoja asiakokonaisuuksia sekä löytää ja elää todeksi yhtymäkohtia ja siltoja eri maailmankuvien ja teorioiden välille.

Erityisesti mielenkiintoni alla tällä hetkellä ovat terveyden eri tasot, kiinalainen lääketiede, zenfilosofia, joogafilosofia, ayurveda, biohakkerointi, kasvilääkintä, aromaterapia, kukkaterapia, homeopatia, värien vaikutukset, erilaiset tunteiden-, mielen-, ja tietoisuudenhallintamenetelmät sekä meditaatiosuuntaukset, veriryhmäteoria, enneagrammiteoria, energialääketiede, erilaiset kehotietoisuusmenetelmät, hermoston toiminta, palautumiskyky, eri kulttuurien astrologiasuuntaukset, ravinto, mikrobiomi, luontoyhteys ja ympäristö, erilaiset rytmit ja rutiinien rakentaminen, asiantuntija/hoitoringin rakentaminen, epigenetiikka ja kvanttifysiikka.