Kenelle?

Asiakkaitani ovat erityisesti taiteilijat, käsityöläiset ja erilaiset luovien ja hyvinvointialojen yrittäjät kuin myös henkilökohtaiseen elämäänsä henkistä valmennusta tai kokonaisvaltaista hyvinvointia kaipaavat ihmiset. Jokainen mentorointisuhde ja palvelukokonaisuus rakennetaan yksilöllisesti ja intuitiivisesti.

Voin tuottaa sinulle erilaisia sisältöjä kuten nettisivut tai valokuvia, pitää liiketoimintamentoroinnin tai valmentaa pitkäaikaisemmin kokonaisvaltaisesti ja syvällisesti prosessiasi. Työni voi olla monitasoista rohkaisua ja sparrausta melkeinpä mihin tahansa elämäntilanteeseen johon haluat muutosta tai apua. Autan sinua löytämään vahvuutesi ja opastan kehityksesi alueilla.

Mentoroitavat osa-alueet

Kaikki osa-alueet ovat yhdisteltävissä keskenään.

Ota yhteyttä

En pidä koskaan kovin montaa mentoroitavaa yhtä aikaa jotta voin keskittyä perusteellisesti jokaiseen asiakkaaseeni. Kirjoita minulle ja avaa tilannettasi ja aikataulutoiveistani niin kerron koenko voivani auttaa sinua. Suunnitellaan sitten yhdessä parhaiten tilannettasi palveleva kokonaisuus.

Mentorointi onnistuu sekä live- että etätapaamisina (Skype), sähköpostiviesteinä tai chatkeskusteluina. Jokainen yhteydenotto on 100% luottamuksellinen.

Yhteys: suvi.sistonen (at) gmail.com

Taustaani

Olen valmistunut intuitiiviseksi mentoriksi Soul School of Gotlandista 2013. Lisäksi olen kouluttanut itseäni säännöllisesti erilaisissa työelämävalmennuksen, brändäyksen, henkisen kehityksen ja luontaisen hyvinvoinnin opinnoissa (mm. Taideyliopisto, Muusikkojen liitto, brändäysguru Heli Bang Bang, Frantsila, Young Living, Siriussilta (kiinalainen lääketiede), Asta Raami (intuitio taiteilijan työssä), Helsingin Astangajoogakoulu, Joogakoulu Shanti).

Myös erityisherkän elämää päivittäin elävänä ja oppivana voin ohjata ja tarjota monipuolisesti työkaluja ja ajatuksia erityisherkän elämään. Samoin koko elämäni kestäneen ja monitasoisen oman paranemismatkani myötä, jonka edessä länsimainen lääketiede nosti kädet pystyyn, on minulle karttunut runsaasti tietoa ja kokemusta luonnon upeista voimavaroista hyvinvointimme ja paranemisemme tukena.

 

 

Aloitetaanko?