Hyvinvointimentorointi

 

  • Hyvinvointimentoroinnin pohjana on ajatus siitä, että olemme aina lopulta itse vastuussa omasta terveydestämme ja hyvinvoinnistamme. Se vaatii usein paljon työtä ja halua ottaa selvää oman kehomme alkuperäisistä tarpeista ja viesteistä. Usein kun huomaamme vain jäävuoren huipun.
  • Olemme ihmisenä suuri kokonaisuus, jonka yhtäkään osa-aluetta emme saisi jättää huomiotta. Näitä ovat esimerkiksi keho, mieli, henki ja tunteet. Tämän takia on ensiarvoisen tärkeää päästä yhteyteen itsensä eri tasojen kanssa, koska epätasapainotila yhdellä tasolla heijastuu aina myös kaikkiin muihin.
  • Hoitakaamme ja vaalikaamme terveyttä ja tasapainoa kaikilla tasoillamme jo ennen kuin keho joutuu epätasapainoon.
  • Voin auttaa sinua löytämään luonnonmukaisia ja lempeitä keinoja sinun yksilöllisen terveytesi ja hyvinvointisi itsehoidolliseksi tueksi ja tasapainottamiseksi. Etsimme sopivia vaihtoehtoja ravinnosta, tutuista suomalaisista yrteistä, eteerisistä öljyistä ja vanhan kansan kotikonsteista kiinalaisen lääketieteen sekä muiden holististen ja turvallisien suuntausten itsehoitometodeihin.
  • Annan myös kirjallisuussuosituksia ja halutessasi voin opastaa sinua eteenpäin luontaishoitopuolen eri alojen asiantuntijoille ja tekijöille.
  • En ole sitoutunut noudattamaan minkään yksittäisen ihmiskäsityksen / suuntauksen ohjeita tai maailmankuvaa, vaan tietotaitoni ammentaa useista eri suuntauksista sekä tietenkin oman pitkän ja monimuotoisen paranemismatkani sekä asiakkaideni lukuisista kokemuksista.

 

 

Aloitetaanko?