mentorointi

Anna itsellesi elämä, joka sinulle kuuluu.

Mentorointini on sinulle, joka haluat pysähtyä tekemään elämäsi välitilinpäätöksen ja kirkastaa elämäsi näkymän, tukea muutokseen, tai selvittää pitkään vaivanneen elämäsi mysteerin tai sydämesi syvimmän kutsumuksen ja elämäntehtävän. Mentorointini on myös loistava mahdollisuus saada tukea, kun olet tekemässä elämänmuutoksen; vaihtamassa työpaikkaa, uudistamassa yritystäsi, uskaltautumassa todellisen voimasi äärelle, tai kun et vain tiedä mitä tehdä seuraavaksi. Joskus tärkein kysymyksesi selviää vasta mentorointitilanteessa!

Suvi auttoi minua löytämään kutsumukseni, rohkeuteni, voimavarani ja potentiaalini, joiden avulla uskallan rohkeammin elää itselleni merkityksellistä elämää.”

– sami, 38vVoimme lähestyä tilannettasi neljää tietä:

DHARMINEN ELÄMÄNTAITOMENTOROINTI

Löydä dharmasi! Mentoroinnissa sukellamme Vedisen elämäntaitofilosofian inspiroivaan maailmaan avaamalla elämäsi Ayurvedan yhden keskeisimmän filosofisen linssin, neljän elämän päämäärän avulla. Lopputuloksena luomme mielesi selkeyttävän käyttöohjeen elämällesi, joka jää oppaaksesi koko loppuelämäsi ajaksi. Tämä linssi on upea tapa lisätä elämänhallintaasi ja voiman tunnetta elämästäsi.

ARKKITYYPPIMENTOROINTI

Lähdemmme kulkemaan arkkityyppien inspiroiviin voimiin ja tarinoihin, jolloin rakennamme sinusta oman elämäsi arkkityypin, elämäsi tärkeimmän henkilöhahmon. Arkkityyppinen oivallus itsestämme voi auttaa meitä voimaantumaan ja inspiroitumaan elämäntehtävämme äärelle, sekä tunnistamaan sisäisen kompassimme ja arkkityypillemme ominaiset esteet elämäntehtävämme ja potentiaalimme edessä.

INTUITIIVINEN MENTOROINTI

Intuitiivisessa mentoroinnissa käytän työkaluna joko tietoisuusmatkailua, joiden avulla ohjaan sinua hakemaan itse tietoa sisäisen viisautesi lähteestä, tai sitten toimin sinulle näkijänä ja kanavoin tietoa realiaikaisesti keskustellen samalla kanssasi. Mentoroinnin alussa teemme alkuhaastattelun tilanteestasi.

TYÖELÄMÄMENTOROINTI

Työelämämentoroinnissa kartoitamme läpi tilannettasi työelämäsi näkökulmasta. Aihealueina voivat olla esimerkiksi tuotejatkumo, some ja näkyvyys, instagram, sisällöntuotanto, intuitiivinen bisnes ja energiatyöskentely, yhteityöt,sekä rahasuhde ja elämänhallinta (joka on aina samalla työelämäsi perusta).
dharminen elämäntaitomentorointi

LÖYDÄ KUTSUMUKSESI ja herätä ikiaikainen viisaus sinussa


Avaamme elämäsi Vedan yhden keskeisimmän filosofisen linssin, eli neljän elämän päämäärän avulla luoden samalla selkeyttävän ja johdonmukaisen käyttöohjeen elämästäsi.

4 elämän päämäärää:

Tie (dharma)
Voima (artha)
Onni (kama)
Vapaus (moksha)


Mentorointi alkaa henkilökohtaisen kutsumuksesi tutkimisesta ja vahvistamisesta eri näkökulmista. Aina ei kuitenkaan ole tärkeintä keskittyä tehtäväämme, vaan kaikkeen elämässämme sen ympärillä – voimaan, onneen ja vapautumiseen. Jotta elämä todella toimii, on kaikkien neljän päämäärän virrattava luonnollisena kokonaisuutena suhteessa toisiinsa. Yhdessä nämä muodostavat elämämme tarkoituksen.

Luomme sinulle koko loppuelämäsi oppaaksi Vediseen elämänfilosofiaan perustuvan elämän käyttöohjeen kustomoituna juuri sinun elämällesi. Se on turvakartta, jonka ääreen voi palata aina uudelleen jos koet olevasi hukassa, haluat tarkistaa elämäsi suuntaa, tai lisätä ja poistaa siitä jotakin.

En anna sinulle valmiita vastauksia, vaan autan sinua valjastamaan niin oman sisäisen johtajasi ja intuitiivisen viisautesi. Työskentelytapana voimme lähestyä elämäsi teemoja intuitiivisesti feminiinienergia edellä tunnustellen tehden esimerkiksi visualisaatiomatkoja, tai maskuliinisesti muoto ja rekenne edellä. Etenemme sinulle luontaista terminologiaa ja toimintatapaa kunnioittaen.

Vedan mukaan terve tarkoittaa kokonaista ja eheää, ja terveys on välitöntä yhteyden kokemista itsestä osana nykyhetkeä ja maailmaa kokonaisuutena. Mentoroinnin päätavoite onkin ohjata ja syventää kokemustasi itsestäsi ja maailmasta kohti tilaa, jossa saat kokemuksen oman elämäsi hallinnasta, syvällisestä ymmärtämisestä ja suunnasta.

Tiedolliset juuremme voivat olla monissa viisausperinteissä, kuten joogafilosofiassa, Vedassa, suomalaisessa perinteessä tai modernissa tieteessä. 4 elämän päämäärää toimii universaalina työkaluna riippumatta maailmankuvastasi tai tiedollisista juuristasi.


On olemassa yksi totuus, jolle tietäjät antavat monia nimiä.

– Rig Veda
ARKKITYYPPIMENTOROINTI

valjasta lahjasi arkkityyppityöskentelyn keinoin

Ihminen on aina ollut tarinankertoja. Arkkityyppityöskentelyssä rakennamme sinusta oman arkkityypin, joka auttaa meitä näkemään itsemme kauempaa oman elämämme päähenkilönä.

Arkkityyppinen oivallus itsestämme voi auttaa voimaannuttamaan meidät elämäntehtävämme äärelle, tunnistamaan sisäisen kompassimme, sekä arkkityypillemme ominaiset esteet tehtävämme ja itsemme täyden toteuttamisen edessä. Tutkimme arkkityypillistä matkaasi ja tarinaasi, sen syitä, seurauksia ja suuntaa. Tunnistamme yksilölliset voimasi, ominaisuutesi ja työkalusi.

Arkkityyppityöskentelyn tärkeänä osana on ymmärtää sekä valomme, että varjomme yhtä tärkeinä ominaisuuksinamme, joista täytyy tulla tietoiseksi integroidaksemme ja alkemisoidaksemme molemmat puolemme eheäksi ja terveeksi osaksi elämäämme.

Arkkityypit ilmentävät puhdasta korkeajännitteistä hengen energiaa, joka antaa elämän palon. Ne toimivat myös elämän ja sielun voimalähteenä, jotka tuovat merkityksen elämään.

– Pohjotar”Aikojen alussa suuri kosminen mieli alkoi rakentua luonnon ja olemassaolon materiaaleiksi, ja sen persoonallisuus alkoi muovautua arkkityypeiksi. Jokainen arkkityyppinen malli kantoi tiettyä toiminnan energiaa ja yhdessä ne loivat monimutkaisen elämän syntymän ja olemassaolon toimintamallin.

Kokonainen moninaistui ja loi monimutkaisen syntymän. Materialisoituminen rakentui polaroituneeksi ilmiöksi, jotta elämä ja kokemus mahdollistui. Se kantoi kaksinaista luonnetta, jossa sen olemuksen eri ääripäät vuoroin kilpailevat, mutta eivät koskaan ole erillään toisistaan.

Samaa kaavaa heijastaa ihmismieli, jonka kertomukset alkavat kaukaa ennen historian kirjoja. Arkkityyppiset rakenteet heijastuivat ihmismieleen luomalla tarinaa ja jatkumoa elämän synnystä ja elämän merkityksestä. Tarinat loivat pohjan ja mielen rakenteen, joita arkkityypit heijastivat suuresta kokonaisuudesta. Merkitys ihmismieleen syntyi ja ja yhteys kaiken kanssa sai alkunsa.”  (Pohjotar)


intuitiivinen mentorointi

intuitiivista tietoa syvältä sisimmästämme

Intuitiivinen mentorointi alkaa alkuhaastattelulla, jonka jälkeen teemme matkaa tietoisuutesi ja sielusi ytimeen. Työskentely on energiatietoista intuitiosi ja sielunäänesi vahvistamista sekä tuomista tietoisuuteesi. Sinulla voi olla jokin tietty aihe johon haluat peilausta, tai voimme käydä järjestelmällisesti läpi elämäsi eri osa-alueet.

Voin kuljettaa sinua mielikuvamatkojen avulla hakemaan tietoa omasta sisimmästäsi. Tässä minä en anna sinulle vastauksia, vaan ohjaan sinua kuulemaan oman sisäinen viisautesi. Samalla toimin sinulle peilinä esittäen kysymyksiä ja ohjaten erilaisia harjoituksia, kannatellen sinulle energeettistä tilaa kuulla itsesi.

Toinen vaihtoehto on, että toimin sinulle kanavana ja näkijänä, jolloin voit esittää minulle realiaikaisesti kysymyksiä sielultasi. Käymme läpi yleensä seuraavat elämän osa-alueet:

1. Fyysinen terveys
2. Henkinen / sisäinen tasapaino ja kehitys
3. Koti ja ympäristö
4. Parisuhde / rakkauselämä
5. Muut ihmissuhteet
6. Työ / missio
7. Raha ja talous + rahasuhde ja uskomukset
8. Harrastukset ja vapaa-aika

Usein myös kartoitamme tietoisuutesi eri osa-alueiden tilan:

1. Kehon tila
2. Mielen tila
3. Alitajunnan tila
4. Sisäisen lapsen tila
5. Feminiini sinussa
6. Maskuliini sinussa


Emme aina kuule sitä mitä haluamme, vaan sen mitä syystä tai toisesta tarvitsemme.


varaa mentorointi


🕌 AVAA VALTAKUNTASI

149e (sis 24% alv) / 1,5h

Vaihtoehdot:

1. Dharminen elämäntaitomentorointi
2. Arkkityyppimentorointi
3. Intuitiivinen mentorointi

4. Työelämämentorointi

Mentoroinneissa saat:

– Kattavan, oivalluttavan ja inspiroivan kartoituksen elämästäsi
– Konkreettisen, laajan ja syvällisen toimintasuunnitelman
– Lisämateriaaleja ja vinkkejä itseopiskeluun nousseiden aihealueiden perusteella tarpeen mukaan

Tavoitteena suuri omavaraisuusaste, selkeys ja toimintasuunnitelma jo ensimmäisen mentorointikerran jälkeen. Jos kuitenkin haluat jatkaa työskentelyä kanssani, voit ostaa yksittäissessioita hintaan 90e / 1h. Jos haluat muuttaa elämäsi perusteellisesti, on seuraava askel 3 kuukauden Rakenna valtakuntasi -mentorointi-intentiivi.

VARAA ILMAINEN KARTOITUSPUHELU

Laita viestiä niin sovitaan heti ilmainen 15min alkukartoituspuhelu ja testataan, olemmeko mentorointi-match!

suvi.sistonen (at) gmail.com 💛🕌 RAKENNA VALTAKUNTASI – 3KK MENTOROINTI-INTENSIIVI

1500e (sis 24% alv) / 12 x 1h + WhatsApp/Telegram -tuki mentorointien välillä

– Tämä intensiivi on sinulle, joka haluat kaivautua yksittäisiin aiheisiin syvällisemmin, edetä ohjatusti ja tavoitteellisesti, sekä saada selkeitä tuloksia ja pidempiaikaista sparrausta
– Sarja tehdään usein tiiviinä ja tehokkaana 3 kuukauden pakettina, jolloin mentoroinnit pidetään kerran viikossa
– Intensiivityöskentely vaatii todellista sitoutumista, aikaa, energiaa ja tahtotilaa astua myös epämukavuusalueillesi
– Luomme mentorointisisällöt kustomoituna ja luonnollisena jatkumona juuri sinulle ja haluamiisi osa-alueisiin.
– Esimerkkisisältöjä: dharma/elämäntehtävä, arkkityypin kehittäminen, arjen perusteet ja elämänhallinta (uni, henkinen ja fyysinen harjoitus, ravinto, meditaatio), luonnollinen elämäntapa, luonnon syklit ja rytmit, henkilöbrändäys, tuote- ja palvelumuotoilu, rahavalmennus, somekanavat, oman kotisivun rakentaminen, Vedinen elämänfilosofia, intuition kehittäminen, sielu- ja sydäntietoisuus, tietoisuustyöskentely ja kanavointi

HAE MENTOROINTI-INTENSIIVIIN!

Pidän intensiivimentoroinnissa ainoastaan yhden mentoroitavan kerrallaan. Koska työskentely vaatii aitoa motivaatiota ja mentori-mentoroitava -yhteensopivuutta henkilökemiallisesti, teen alkuhaastattelun kaikille intensiiviin hakijoille. Samalla teemme alustavan suunnitelman mentoroinnin sisällöistä.

suvi.sistonen (at) gmail.com 💛YHTEYS

suvi.sistonen (at) gmail.com

Kerro lyhyesti tilanteestasi ajanvarauksen yhteydessä
– Aina mahdollisuus maksaa erissä
– Tapaamiset toteutetaan videopuheluna tai tavallisena puheluna (livemahdollisuus Loviisassa)
– Mentorointi ei korvaa terapiaa tai lääketieteellistä hoitoa


Mihin mentorointi perustuu?

Mentorointini pohjaa monilta osin Vediseen elämänfilosofiaan, mutta mukana on elementtejä myös muista viisausperinteistä, valmennusmenetelmistä ja tietoisuusharjoituksista, kuten buddhalaisuudesta, arkkityyppityöskentelystä, sekä autenttisuuden periaatteista. Lue lisää Vedan historiasta täältä.

Valmistuin intuitiiviseksi mentoriksi Soul School Gotlandista 2013 ja olen parhaillaan opiskelemassa Vedisen filosofian konsultiksi. Sen lisäksi olen käynyt 15 vuotta monia työelämä- ja liiketoimintaopintoja (mm. Taideyliopisto, Tekijäakatemia, Satu Gulle, Heli Bang Bang), sekä luonnonmukaisen hyvinvoinnin ja henkisen kasvun erilaisia tietoperinteitä sekä työkaluja kasvilääkinnästä intiaanien perinneviisauteen. Kaikki tämä on nyt käytettävissäsi 🙌
kokemuksia mentoroinnista


Olin työelämän murroskohdassa vaihtamassa uraa tutusta ja turvallisesta palkkatyöstä uudelle, vieraalle ja pelottavalle kulttuurialalle. Ammatti-identiteettini oli itselleni hyvin vaikeasti hahmotettava abstrakti möykky, vaikka toki aavistinkin omaavani paljon piilotettua potentiaalia. Miten voisin kommunikoida kenellekkään kuka olen ja mistä unelmoin, kun en sitä edes itse pystynyt itselleni sanoittamaan?

Suvin avulla sain selkeytyksen itselleni omasta osaamisestani, potentiaalistani. Kokosimme kaikki selkeäksi ja syvimpiä tavoitteitani tukevaksi ymmärrettäväksi paketiksi. Sain Suvin lisäpalvelujen myötä myös upeat valokuvat tukemaan henkilöbrändiäni.


Suvi auttoi minua löytämään kutsumukseni, rohkeuteni, voimavarani ja potentiaalini, joiden avulla uskallan rohkeammin elää itselleni merkityksellistä elämää.

Sami


Sain ilon työskennellä Suvin kanssa ayurvedisen mentoroinnin yhteydessä, jossa käsittelimme tämänhetkistä elämäntilannettani monelta kantilta. Olin henkisesti epäselvässä paikassa, jossa en osannut nähdä selkeästi, mikä on oleellista ja mikä ei.

Suvi kysyi erinomaisia kysymyksiä ja työkaluna neljä elämän päämäärää avasi paljon: aloin nähdä selkeämmin mikä on tärkeää ja tavoittelemisen arvoista, ja mihin taas menee aikaa ja energiaa ja josta voin luopua. Tunsin oloni innostuneeksi ja inspiroituneeksi session edetessä ja sen jälkeen.

Suvin kysymykset ja näkemys ovat timanttisia ja veivät minua syvemmälle prosessiin ilman omilla ehdoillani; Suvi antoi minun listata asioita ja muotoilla ne itselleni sopivaan muotoon. Sain ahaa-elämyksiä, joita olen vaalinut sessiomme jälkeen ja voinut niiden ansiosta muuttaa toiminta- ja ajattelumalleja.

Suosittelen Suvia kenelle tahansa, joka haluaa tulla syvästi nähdyksi ja ymmärretyksi, ja menetelmää kaikille, jotka kaipaavat selkeyttä elämäntilanteeseensa. Kiitos!

– Mikaela


Suvin lempeä tapa valmentaa antaa sisäiselle äänelle ja intuitiolle tilaa tulla esiin ja liikkua vapaana. Suvin herkkyys osata kysyä syvälle luotaavia kysymyksiä on ihan timanttia.

Tero


Mentorointi on ollut minulle vuorovaikutusprosessi, jossa koen tulleeni näkyväksi ja kohdatuksi kokonaisvaltaisesti. Olen saanut uutta varmuutta olla mikä olen – taiteilija – ja tuoda sitä myös esille sekä markkinoida omaa osaamistani. Yksi suuri oivallukseni on ollut se, että en tarvitse lupaa keneltäkään muulta ollakseni taiteilija – vain itseltäni.

Olen pitänyt myös siitä, että olet haastanut minua menemään epämukavuusalueillenikin. Joskus myös on vain sokea tai ei osaa vaihtaa näkökulmaa tai ei saa itsestään irti sitä viimeistä puristusta, mutta mentoroinnin avulla olen päässyt eteenpäin. Olet hyvä peili! 

Olet auttanut minua löytämään omaa ydinosaamistani ja tuomaan sitä esille, panostamaan uusiin tai hankalilta tuntuviin asioihin sekä ymmärtämään, miten tärkeää on olla esillä, jotta löytää ihmisten tietoisuuteen. Ja että kannattaa tuoda osaamistaan näkyväksi sellaisissa paketeissa, joissa ihmisten on sitä helppo nähdä. Aion jatkaa pysyen aktiivisena eri kanavissa ja keksimällä ihan uusia juttuja, itseäni kuunnellen.

– Johanna


Otin Suvin mentoroinnin kun olin pohtimassa, miten alkaisin toteuttaa sieluntehtävääni. Toivoin selkeyttä asioihin, ja että voisimme kartoittaa sieluntehtävääni liittyviä pelkoja ja epävarmuuksia.

Päädyimme tekemään tietoisuusmatkan, jolla koin olevani turvallisissa käsissä. Pystyin luottamaan ja kulkemaan rauhallisena ohjatun matkan läpi. Koin, että Suvi osaa ohjata oikeaan suuntaan, vaikka eteen olisi tullut jotain pelottavaa.

Tämä ei ollut ensimmäinen tietoisuusmatkani mutta jotenkin sitä aina pääsee kerrosta syvemmälle ja eteenpäin. Niin kävi tälläkin kertaa. ❤️ Sain matkan aikana vastauksia epävarmuuksiini ja vahvistuksen, että kaikki menee juuri niin kuin pitääkin.

Suvi on todella mukava ja asiansa osaava tietoisuusopas, jonka kykyihin luotan. Suosittelen Suvin konsultaatioita kaikille, jotka tarvitsevat apua, jotta pääsevät syvemmälle itseensä ja haluavat kuulla sielunsa äänen.

Kiitos ja otetaan uusiksi joskus! 🙏💜

– Maria


Suvin mentoroinnissa päädyimme tekemään tietoisuusmatkan, jossa pääsin tarkastelemaan syvemmällä tasolla ihmissuhdetta, johon kaipasin vastauksia ja helpotusta. Suvin lempeän ja ohjauksen kautta sanoitin itselleni asioita, joita en aiemmin ollut osannut tai pystynyt tarkastelemaan.

Teimme mentoroinnin etäyhteyden välityksellä, kuin ohjatun meditatiivisen harjoitteen. Suvi ohjasi erilaisten teemojen ja tukikysymysten avulla minua tarkastelemaan itseäni ja tuota ihmissuhdetta niin sielu-, kuin ihmistasollakin.

Koko ohjauksen ajan minulla oli turvallinen ja ymmärretty olo, ja pystyin täysin sydämin luottamaan siihen, että Suvi kannattelee tilannetta – hänen otteensa tilanteeseen oli kiireetön, tyyni ja varma.

Ohjauksen aikana sanoitin tuntemukseni ja ajatukseni ääneen, kuin sanoisin ne keskiössä olleen ihmissuhteen toiselle osapuolelle. Mentoroinnin jälkeen jotain muuttui merkittävästi, ja oloni on ollut huomattavan paljon helpompi ja kevyempi.

– Satu


Minut yllätti todella miten monipuolinen ja syvällinen mentorointi olikaan, samalla niin vertikaalista että lineaarista työskentelyä yhtä aikaa!

– Nainen, 35v


Halusin arkkityyppivalmennuksen koska koin, että kaipaan jotain konkreettista ja helposti hahmoitettavaa ja se tuntui juuri siltä. Sessio oli itselleni sopivan dynaaminen ja todella laittoi aivonystyrät töihin, mutta kuitenkin niin, että tunne ja intuitio sai ohjata sillä se oli toiveeni.

Loit turvallisen ilmapiirin ja oli luonnollista ja helppoa jakaa osia omasta elämästään. Vaikutit asiantuntevalta ja ohjasit aina tarvittaessa oikeaan suuntaan. Koin, että oli helppoa ja turvallista jakaa omia tuntemuksia ja osasit pysytellä objektiivisena ja ”kuuntelevana”, joka ei aina ole helppoa.

Suurin tarpeeni oli selkeyden ja kirkastuksen tarve ja turhien asioiden karsiminen. Kiinnosti myös, että löydänkö uusia näkökulmia nähdä elämää ja löytyihän niitä! 🥰 Mulla ei oikein ollut suurempia odotuksia, kun en tarkalleen tiennyt mitä tuleman pitää. Ja tämä oli myös kiva, koska uskon että mentiin juuri sinne ja niitä asioita kohta mitä kuului. Sain selkeyttä ja paljon hyviä ajatuksia pohdittavaksi ja työkaluja.

Elämäni suuremmat suuntaviivat olivat mulle selkeitä, mutta kaipasin apua arjen ja työn rakentamiseen ja selkeyttämiseen. Tämä valmennus auttoi hahmottamaan omaa arvopohjaa ja perustuksia, omia vahvuuksia ja sudenkuoppia jotka taas auttavat kaikessa (työn)tekemisessä.

Koen että tämä valmennus on hyvä apukeino moneen eri tilanteeseen. Selkeyttä ja ymmärrystä itsestä se ainakin tuo, eli kaipa me kaikki sitä tarvitsemme aika ajoin. 😇 Myös suunnan hakemiseen ja muutosten edessä uskon, että valmennus voi luoda suuntaviivoja.

Netta


Kokemus kohtaamisesta oli eteenpäin pyrkivä, energinen ja useimmiten ilon kautta toimiva energia. Lyhykäisyydessään aikaansaava, selkeä ja nopeasti konkretisoituva energia, jolla on sellaista soturimaista vivahdetta. 🙂

– Maindo


Energiasi mentorina tuntuu hienovaraiselta ja kohteliaalta, joka kunnioittaa toisten rajoja. Tietoisuusmatkat ovat olleet kauniita ja luoneet positiivisen varauksen, jotka kannustavat etsimään valoisamman lähestymiskanavan. Mutta lyhennettynä kaunista ja harmonista.

– Salla


Ihan MIELETÖNTÄ Suvi!!! Tää kolahti nyt niin kybällä!! Vasta avautunut ymmärrys tähän sielutarkoitukseen… Siis vielä IHAN USKOMATONTA Suvi!!!!!! Ihan uskomatonta! Aivan oikeissa jutuissa ollaan kiinni! Siis niin täydellistä kanavointia Jumalatar, uskomaton Nainen!!! Himmailut haneen, hanat päälle ja eikun menoks!!

– Meera

Koen sun värähtelyt herkkänä, pulppuilevana, aitona, raikkaan metsän vihreänä, kukikkaanakin. Olin yllättynyt siitä lempeästä herkkyydestä, jota sieltä tulvahti. 🙂

– Anna-Kaisa