mentorointi

Ammennan mentoroinnissani erityisesti ayurvedasta, mutta myös muista viisausperinteistä, erilaisista tietoisuusharjoituksista, sekä autenttisuuden periaatteista. Valmistuin intuitiiviseksi mentoriksi Soul School Gotlandista 2013.

Suvi auttoi minua löytämään kutsumukseni, rohkeuteni, voimavarani ja potentiaalini, joiden avulla uskallan rohkeammin elää itselleni merkityksellistä elämää.”

– Mies, 38v

Ayurvedinen elämäntaitomentorointi


löydä kutsumuksesi ja paikkasi maailmassa
– avaimena 4 elämän päämäärää

Avaamme yhdessä koko elämäsi Ayurvedisen filosofisen linssin, eli neljän elämän päämäärän avulla luoden siitä kartan elämästäsi. Suomennettuna nämä ovat tie/kutsumus (dharma), voima/resurssit (artha), onni/nautinnot (kama) ja vapaus/luopuminen (moksha).

Mentorointi alkaa henkilökohtaisen kutsumuksesi tutkimisesta, tarkentamisesta ja vahvistamisesta eri näkökulmista. Aina ei kuitenkaan ole tärkeintä keskittyä kutsumukseemme, vaan kaikkeen elämässämme sen ympärillä – voimaan, onneen ja vapautumiseen. Jotta elämä todella toimii, on kaikkien neljän päämäärän virrattava luonnollisena kokonaisuutena suhteessa toisiinsa.

Luomme sinulle aikaa kestävän, Ayurvedan ajattomaan elämänfilosofiaan perustuvan elämän käyttöohjeen kustomoituna juuri sinun elämällesi. Saat tämän arvokkaan työkalun itsellesi koko loppuelämäsi oppaaksi. Se on kuin turvakartta, jonka ääreen voi palata aina uudelleen jos koet olevasi hukassa, tai haluat tarkistaa elämäsi suuntaa – lisätä, tai poistaa jotakin.

Tarkoitukseni ei ole antaa sinulle valmiita vastauksia, vaan auttaa sinua valjastamaan niin oman sisäisen johtajasi, kuin intuitiivisen viisautesi ja sielunäänesi. Työskentelytapana voimme lähestyä elämäsi teemoja intuitiivisesti feminiinienergia edellä tunnustellen ja tehden esimerkiksi visualisaatiomatkoja, tai maskuliinisesti muoto ja rekenne edellä. Etenemme sinulle luontaista terminologiaa ja toimintatapaa kunnioittaen.

Ayurvedan mukaan terve tarkoittaa kokonaista ja eheää, ja terveys on välitöntä yhteyden kokemista itsestä osana nykyhetkeä ja maailmaa kokonaisuutena. Mentoroinnin päätavoite onkin ohjata ja syventää kokemustasi itsestäsi ja maailmasta kohti tilaa, jossa saat kokemuksen oman elämäsi hallinnasta ja syvällisestä ymmärtämisestä.

Tiedolliset juuremme voivat olla erilaisissa viisausperinteissä kuten joogafilosofiassa, ayurvedassa, suomalaisessa perinteessä tai modernissa tieteessä. 4 elämän päämäärää toimii universaalina työkaluna riippumatta maailmankuvastasi tai tiedollisista juuristasi.

Yhteiskonsultaatio Sami Nuoran kanssa

Halutessasi menrotointi voidaan tehdä yhdessä Sami Nuoran kanssa. Sami tuo mukaan oman laajan osaamisensa, kuten ayurvedisen terveys- ja ruokavaliokonsultaation, sekä tietopohjansa suomalaisesta viisausperinteestä.


varaa mentorointi

Varaukset: suvi.sistonen (at) gmail.com
Tapaamiset toteutetaan puheluna, videopuheluna tai livenä (Loviisa / pk-seutu).
Kerro lyhyesti tilanteestasi ajanvarauksen yhteydessä.
Mentorointi ei korvaa terapiaa tai lääketieteellistä hoitoa.

Huom: mentorointi on lähtökohtaisesti kertaluontoinen. Jatkokerrat sovitaan tarpeen mukaan, jos haluat kaivautua yksittäisiin aiheisiin syvällisemmin. Tavoite on, että olisit kuitenkin mahdollisimman omavarainen jo ensimmäisen mentorointikerran jälkeen 🙂

Hinnasto:

111e / n. 1.5h sessio
222e / n. 2h yhteismentorointi Samin kanssa

Jos olet työtön tai vähävarainen, kysy hinnanalennusta!
kokemuksia


”Olin työelämän murroskohdassa vaihtamassa uraa tutusta ja turvallisesta palkkatyöstä uudelle, vieraalle ja pelottavalle kulttuurialalle. Ammatti-identiteettini oli itselleni hyvin vaikeasti hahmotettava abstrakti möykky, vaikka toki aavistinkin omaavani paljon piilotettua potentiaalia. Miten voisin kommunikoida kenellekkään kuka olen ja mistä unelmoin, kun en sitä edes itse pystynyt itselleni sanoittamaan?

Suvin avulla sain selkeytyksen itselleni omasta osaamisestani, potentiaalistani. Kokosimme kaikki selkeäksi ja syvimpiä tavoitteitani tukevaksi ymmärrettäväksi paketiksi. Sain Suvin lisäpalvelujen myötä myös upeat valokuvat tukemaan henkilöbrändiäni.


Suvi auttoi minua löytämään kutsumukseni, rohkeuteni, voimavarani ja potentiaalini, joiden avulla uskallan rohkeammin elää itselleni merkityksellistä elämää.”

– Sami

”Sain ilon työskennellä Suvin kanssa ayurvedisen mentoroinnin yhteydessä, jossa käsittelimme tämänhetkistä elämäntilannettani monelta kantilta. Olin henkisesti epäselvässä paikassa, jossa en osannut nähdä selkeästi, mikä on oleellista ja mikä ei.

Suvi kysyi erinomaisia kysymyksiä ja työkaluna neljä elämän päämäärää avasi paljon: aloin nähdä selkeämmin mikä on tärkeää ja tavoittelemisen arvoista, ja mihin taas menee aikaa ja energiaa ja josta voin luopua. Tunsin oloni innostuneeksi ja inspiroituneeksi session edetessä ja sen jälkeen.

Suvin kysymykset ja näkemys ovat timanttisia ja veivät minua syvemmälle prosessiin ilman omilla ehdoillani; Suvi antoi minun listata asioita ja muotoilla ne itselleni sopivaan muotoon. Sain ahaa-elämyksiä, joita olen vaalinut sessiomme jälkeen ja voinut niiden ansiosta muuttaa toiminta- ja ajattelumalleja.

Suosittelen Suvia kenelle tahansa, joka haluaa tulla syvästi nähdyksi ja ymmärretyksi, ja menetelmää kaikille, jotka kaipaavat selkeyttä elämäntilanteeseensa. Kiitos!”

– Mikaela

”Suvin lempeä tapa valmentaa antaa sisäiselle äänelle ja intuitiolle tilaa tulla esiin ja liikkua vapaana. Suvin Herkkyys osata kysyä syvälle luotaavia kysymyksiä on ihan timanttia.”

Tero

Otin Suvin mentoroinnin kun olin pohtimassa, miten alkaisin toteuttaa sieluntehtävääni. Toivoin selkeyttä asioihin, ja että voisimme kartoittaa sieluntehtävääni liittyviä pelkoja ja epävarmuuksia.

Päädyimme tekemään tietoisuusmatkan, jolla koin olevani turvallisissa käsissä. Pystyin luottamaan ja kulkemaan rauhallisena ohjatun matkan läpi. Koin, että Suvi osaa ohjata oikeaan suuntaan, vaikka eteen olisi tullut jotain pelottavaa.


Tämä ei ollut ensimmäinen tietoisuusmatkani mutta jotenkin sitä aina pääsee kerrosta syvemmälle ja eteenpäin. Niin kävi tälläkin kertaa. ❤️ Sain matkan aikana vastauksia epävarmuuksiini ja vahvistuksen, että kaikki menee juuri niin kuin pitääkin.


Suvi on todella mukava ja asiansa osaava tietoisuusopas, jonka kykyihin luotan. Suosittelen Suvin konsultaatioita kaikille, jotka tarvitsevat apua, jotta pääsevät syvemmälle itseensä ja haluavat kuulla sielunsa äänen.


Kiitos ja otetaan uusiksi joskus! 🙏💜”

– Maria

Suvin mentoroinnissa päädyimme tekemään tietoisuusmatkan, jossa pääsin tarkastelemaan syvemmällä tasolla ihmissuhdetta, johon kaipasin vastauksia ja helpotusta. Suvin lempeän ja ohjauksen kautta sanoitin itselleni asioita, joita en aiemmin ollut osannut tai pystynyt tarkastelemaan.

Teimme mentoroinnin etäyhteyden välityksellä, kuin ohjatun meditatiivisen harjoitteen. Suvi ohjasi erilaisten teemojen ja tukikysymysten avulla minua tarkastelemaan itseäni ja tuota ihmissuhdetta niin sielu-, kuin ihmistasollakin.

Koko ohjauksen ajan minulla oli turvallinen ja ymmärretty olo, ja pystyin täysin sydämin luottamaan siihen, että Suvi kannattelee tilannetta – hänen otteensa tilanteeseen oli kiireetön, tyyni ja varma.


Ohjauksen aikana sanoitin tuntemukseni ja ajatukseni ääneen, kuin sanoisin ne keskiössä olleen ihmissuhteen toiselle osapuolelle. Mentoroinnin jälkeen jotain muuttui merkittävästi, ja oloni on ollut huomattavan paljon helpompi ja kevyempi.”

– Satu