konsultointi

Inspiroija, luonnonmukaisen elämän, hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen moniosaaja

Tarjoan konsultointeja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elementeistä monipuolisiin energiatietoisiin tietoisuus- ja työelämätaitoihin. Ammennan konsultoinneissani luonnonmukaisista parannus- ja viisausperinteistä, erilaisista valmennustyökaluista, visualisointiharjoituksista sekä autenttisuuden periaatteista. Olen intuitiivinen, lempeä ja energiatietoinen konsultti.

Alta löydät suosituimpia konsultointirunkoja, mutta voimme tarpeen mukaan yhdistellä niitä. Kysy lisää ja kerro tilanteestasi ennen tapaamistamme. Konsultoinnit eivät korvaa tai vastaa
terapiaa tai lääketieteellistä hoitoa.

Hinnasto:

111e / 90min

Voimme toteuttaa konsultoinnit videopuheluna tai livenä (mahdolliset matkakulut sop.muk.).

Lisäpalvelut:

– valokuvaus
– kotisivujen rakennus + InstagramSuvin lempeä tapa valmentaa antaa sisäiselle äänelle ja intuitiolle tilaa tulla esiin ja liikkua vapaana. Herkkyys osata kysyä syvälle luotaavia kysymyksiä on ihan timanttia.

– Tero Suhonen


⟠ Intuitiivinen konsultaatio

Tässä konsultoinnissa voimme vapaasti ja intuitiivisesti tutkia haluamaasi aihetta.

Tämä konsultointi on sinulle, jolla on valmiina jokin spesifi aihe, johon haluat selkeytystä, peiliä ja tukea.

Sielusi tietää jo. Viritämme sinut vain kanavalle, jossa kuulet itsesi.


⟠ Elämän peruskartoitus

Konsultoinnissa kartoitamme elämäsi osa-alueita, kuten elämäntehtävä ja työ, terveys, ihmissuhteet, rakkaus, henkinen elämä ja tietoisuus, raha ja talous sekä ympäristö. Luomme yhdessä kaikille osa-alueille suunnitelman, joka on linjauksessa sielusi ja toivomasi elämäntavan kanssa.

Tämä konsultointi on sinulle, joka haluat perusteellisesti tiedostaa ja hahmottaa elämäsi tilan sekä siirtyä tietoiseksi oman elämäsi luojaksi. Autan sinua näkemään ja löytämään paikkasi maailmassa (dharma) sekä linjautumaan siihen. Rakennamme yhdessä sillan tämänhetkisestä elämäntilanteestasi tavoitetilaasi. Tämä on erinomainen konsultointi esimerkiksi kerran vuoteen jossa voit linjata elämäsi osa-alueet ja elämäntehtäväsi.

Löydä paikkasi maailmassa!


⟠ Askeleet luonnolliseen elämään

Konsultaatiossa käymme läpi elämäsi osa-alueita luonnollisen elämäntavan silmin. Vahvistamme yhteyttäsi luontoon niin sisä- kuin ulkopuolellasi.

– luontoyhteys, luonnon rytmit, rutiinit ja elämänhallinta

– naisen luonnon rytmit
– luonnonmukainen elämäntapa arjessa
– luonnollinen ravitsemus

– luonnonmukainen terveydenhoito
– itsehoitomenetelmät ja luonnon kotiapteekin rakentaminen
– kehotietoisuus ja liikunta
– palautuminen, rentoutuminen, stressinhallinta, maadoittuminen

Ihminen on tasapainossa, kun yhteys itseemme, luontoon, muihin olentoihin ja korkeimpaan on tasapainossa.


⟠ Elontieto -yhteiskonsultaatio Sami Nuoran kanssa


Erittäin kokonaisvaltaisessa ayurvediseen elämäntaitoon pohjaavassa yhteiskonsultaatiossa yhdistyvät terveys ja työelämä- ja elämäntaitovalmennus.

Vaikka tiedolliset juuremme olisivat erilaisissa viisausperinteissä kuten joogafilosofiassa, ayurvedassa, suomalaisessa perinteessä ja modernissa tieteessä, on Elontiedon päätavoite ohjata ja syventää kokemustamme itsestämme ja maailmasta kohti kokonaista maailmankuvaa riippumatta kulttuurikontekstista. Elontiedon mukaan terve tarkoittaa kokonaista ja eheää, ja terveys on välitöntä yhteyden ja läsnäolon kokemista itsestä osana nykyhetkeä ja maailmaa kokonaisuutena.

Tutustu lisää: elontieto.com / saminuora.com

Tutustumistarjous 200e / 2h!


⟠ Yritysyhteistyöt- ja konsultaatiot


Työskentelen uuden maailman rakentajana erilaisten taiteilijoiden, kulttuuri- ja hyvinvointialan vaikuttajien, tapahtumatuotantojen sekä tuotekehitysyhteistöiden parissa konsulttina, yhteistyökumppanina ja AD:nä.

Tarjoan käyttöösi monipuolisen tuntemukseni kulttuurin ja hyvinvointikentän ilmiöistä, mahdollisuuksista ja verkostoista. Intohimoni on aina viedä mukanani kaikkialle mahdollisimman korkea laatu, luonnonmukaisuus, intuitiivisuus, autenttisuus, avoimuus, energiatietoisuus, keveys sekä visio uudesta maailmasta. Jos nämä arvot puhuttelevat sinua ja yritystäsi, ota yhteyttä!

Haluatko olla osa rohkeiden, intuitiivisten ja autenttisten tekijöiden joukkoa, joiden voimin uusi aika rakennetaan?

Olin työelämän murroskohdassa vaihtamassa uraa tutusta ja turvallisesta palkkatyöstä uudelle, vieraalle ja pelottavalle kulttuurialalle. Ammatti-identiteettini oli itselleni hyvin vaikeasti hahmotettava abstrakti möykky, vaikka toki aavistinkin omaavani paljon piilotettua potentiaalia. Miten voisin kommunikoida kenellekkään kuka olen ja mistä unelmoin, kun en sitä edes itse pystynyt itselleni sanoittamaan?

Suvin konsultoinneissa sain selkeytyksen itselleni omasta osaamisestani, potentiaalistani, koulutuksistani ja työkokemuksistani sekä lisäpalvelujen myötä itsestäni upeat valokuvat ja kotisivut. Suvin avulla kokosimme kaikki selkeäksi ja syvimpiä tavoitteitani tukevaksi ymmärrettäväksi paketiksi.


Suvi auttoi minua löytämään kutsumukseni, sekä rohkeuteni, voimavarani ja potentiaalini joiden avulla uskallan rohkeammin elää itselleni merkityksellistä elämää!”


– Sami Nuora