konsultointi

Inspiroija, luonnonmukaisen elämän, kulttuurin ja hyvinvointialan moniosaaja ja konsultti


Yritysyhteistyöt- ja konsultaatiot


Työskentelen erilaisten taiteilijoiden, kulttuuri- ja hyvinvointialan vaikuttajien, tapahtumatuotantojen sekä tuotekehitysyhteistöiden parissa konsulttina, yhteistyökumppanina ja AD:nä.

Tarjoan konsultointeja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elementeistä monipuolisiin tietoisuus- ja energiakeskeisiin työelämätaitoihin sekä sisällöntantoapuun. Ammennan työssäni luonnon viisaudesta, viisausperinteistä (mm. ayurveda), uusimmasta tieteestä sekä autenttisuuden periaatteista. Tarjoan käyttöösi monipuolisen tuntemukseni kulttuurin ja hyvinvointikentän ilmiöistä ja mahdollisuuksista.

Intohimoni on aina viedä mukanani kaikkialle mahdollisimman korkea laatu, luonnonmukaisuus, intuitiivisuus, autenttisuus, avoimuus, energiatietoisuus, keveys sekä aito sydämen palo tekemiseen.


Lisäpalvelut

  • kotisivut, sometilien luominen, sisältökonsultointi
  • valokuvaus


Luonnollinen elämä – konsultaatiot

Luo luonnollinen ja tietoinen yhteys itseesi, muihin ihmisiin, ympäristöösi sekä maailmankuvaasi.

Sisältöjä:

– viisausperinteet kuten ayurveda, joogafilosofia ja suomalainen parannusperinne

– elämänpolku, missio, työelämä
– luontoyhteys, luonnon rytmit
– luonnonmukainen elämäntapa
– luonnonmukainen hyvinvointi ja terveydenhoito
– luonnollinen ravitsemus
– itsehoitomenetelmät ja luonnon kotiapteekin rakentaminen
– sisäinen kasvu ja tietoisuustaidot
– intuition kehittäminen
– kokonaisvaltainen elämänhallinta
– kehotietoisuus
– palautuminen, rentoutuminen, stressinhallinta, maadoittuminen
– ihmissuhteet

– luonnollinen naiseus

Luonnollinen elämä -konsultoinnit ovat kokonaisvaltaisia kohtaamisia, joissa tarkastelemme elämän osa-alueita tarpeidesi mukaisesti. Saat mahdollisuuden syventää yhteyttä itseesi sekä saattaa arkesi konkreettisesti luonnollisempaan ja kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi tukevaan tilaan. Koska yksittäisiä elämän osasia on vaikea eristää kokonaisuudesta, lähtevät tapaamiset elämäsi kokonaisvaltaisesta kartoittamisesta.

Käytän konsultaatioissa työkaluja ja linssejä joita olen kehittänyt opiskellessani erilaisia viisausperinteitä ja filosofioita. Olen hyvin intuitiivinen, herkkä, lempeä ja energiatietoinen konsultti. Muistathan että konsultoinnit eivät korvaa terapiaa tai vastaa lääketieteellistä hoitoa.


Kaikkein eniten ihmiset tarvitsevat ymmärrystä omasta luonnostaan.