käytännöt / ehdot


– Valmiit kuvat toimitetaan asiakkaan sähköpostiin dropbox-linkkinä, jonka kautta asiakas voi ladata kuvat omalle tietokoneelleen.
– Kuvat toimitetaan korkealaatuisina julistetason painatukseen sopivina digitaalisina tiedostoina (asiakas vastaa itse kuvien printtiversioista).
– Asiakas saa kuvien mukana käyttöoikeussopimuksen (erityisesti yritykset, vaikuttajat, artistit).
– Kuvauspakettien hinnat koostuvat kuvaustyöstä, kuvien jälkikäsittelystä, matkakorvauksista, sekä mahdollisista lisätöistä ja muista palveluista (mm. mentorointi, naistenpiirit, workshopit).
– Käsittelen kuvat aina vaalimani tyylin sekä taiteellisen näkemykseni mukaisesti. Asiakas tutustuu tyyliini ennen tilauksen tekemistä sivustoltani löytyvien referenssien kautta, ja sitoutuu työnäytteideni perusteella antamaan vapaat kädet kuvien toteuttamisessa. Lue myös tämän sivustoni kohta ”kuvaustyylini”.
– Asiakas on velvollinen sanallistamaan kaikki kuvauksiin liittyvät toiveensa ennen kuvaustilanteen alkamista, tai viimeistään sen aikana. Vain siten voin ottaa ne huomioon, sillä valokuvaaja ei ole ajatustenlukija! Esimerkkinä asiat, kuten mitä erityisesti halutaan kuvaan etualalle tai vaikka rajata kokonaan pois.
– Valmiiden kuvien saavuttua mahdolliset lisätoiveet toteutetaan sopimuksen mukaan lisämaksusta, jos ei ole toisin sovittu. Toiveet on ilmoitettava 7vrk sisällä kuvien vastaanottamisesta ja mieluiten samalla kertaa, jotta uusia editointikierroksia ei tule useampaa. Tämä tulee myös aina asiakkaalle edullisimmaksi!
– Valokuvauspalveluuni ja tarvittaessa sovitteluun sovelletaan alalla vallitsevia käytäntöjä ja yleisehtoja. Katso tästä Valokuvan ja multimedian oikeuksien luovuttamisen vakioehdot.