Jenni

Promokuvauksiini latautui paljon tunteita ja odotuksia. Minulla oli tietty visio tai tunne, jonka halusin kuvista välittyvän, joten tietysti pelkona oli etten osaisi selittää hakemaani tunnelmaa ja kuvista ei tulisi juuri sellaisia kuin olin unelmoinut. Lisäksi minusta ei oltu ennen otettu kunnollisia soolokuvia, joten myös se jännitti. Muutenkin näin tämän kuvauksen mahdollisuutena päästä eroon omista negatiivisista mielikuvista itsestäni.

Olin tyytyväinen suunnitteluun ja siihen, että Suvi antoi siihen hyvin paljon aikaa. Puhuimme rauhassa haluamastani tunnelmasta ja kuva-asetelmista. Kuvauksissa tunnelma oli hyvä. Luotin Suviin tosi paljon ja uskoin, että hän oli ymmärtänyt, mitä halusin. Oli myös hyvä päätös, etten nähnyt kuvia ollenkaan kuvausten aikana, vaikka aluksi mietin, että onko se hyvä idea. Päätin luottaa tässäkin. Pystyin siis keskittymään vain olemaan kuvissa ja välittämään haluamaani tunnetta/tunnelmaa.


Kuvat onnistuivat yli odotusten ja voisin kyllä ylistää kuvia loputtomiin! En ole koskaan nähnyt itseäni niin kauniina ja voimakkaana ja oli todella voimauttavaa nähdä lopulliset kuvat. En olisi uskonut, millaisen reaktion ne minussa herättivät. Olin kertakaikkiaan mykistynyt.

– Jenni Venäläinen, muusikko

 

 

 

 

 

 

 

 

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: