Minusta

Olen savolaissyntyinen taiteilija ja kauneuden rakastaja. Minulle on aina ollut työskentelyssäni luonnollista ylittää taiteiden rajoja musiikin, kuvan ja tekstin välillä. Teen paljon yhteistyötä eri taidealojen kanssa ja erilaiset monitaiteelliset projektit ovat luonnollista maaperääni.

Luonto ja luonnollisuus ovat minulle kaikki kaikessa ja tällä hetkellä asustelen Etelä-Pohjanmaalla pienessä hirsimökissä metsän sylissä. Lähtökohtana tyhjyys ja luontaisen rytmini kunnioittaminen ovat edellytykset sille, että voin luoda ja pysyä tasapainossa.

Olen aina etsinyt harmonian, kauneuden ja henkilökohtaisen kasvun kokemuksia taiteeni kautta. Olen myös huomannut, että kaikki mikä ilmenee taiteessani ja työssäni, toistuu saman aikaisesti muussakin elämässäni. Taiteilijana oleminen on minulle alituista uusien kerroksien, sävyjen ja kauneuden etsimistä maailmasta ja itsestäni. Nautin suunnattomasti saadessani työni kautta tuoda näkyväksi asioita jotka koen tavalla tai toisella arvokkaiksi ja hyvää tekeviksi.

Puuhailen myös paljon erilaisten luontaislääkintämuotojen ja -hoitojen sekä mm. terapeuttisen asteen eteeristen öljyjen parissa. Olen myös kirjoittamassa opaskirjaa luonnonmukaisesta itsehoidosta, terveyden ja tasapainon löytämisestä sekä yleisesti ajassamme selviytymisestä erityisherkän ja intuitiivisen ihmisen silmin.

Lapsuuskuvat kertovat minulle ihmissielusta aina jotakin sellaista mitä on mahdotonta saada tarttumaan filmille aikuisena. Siispä tässä pieni galleria omankin lapsuuteni arkistoista: