Minusta

Olen savolaissyntyinen taiteilija ja kauneuden rakastaja. Minulle on aina ollut työskentelyssäni luonnollista ylittää taiteiden rajoja musiikin, kuvan ja tekstin välillä. Teen paljon yhteistyötä eri taidealojen kanssa ja erilaiset monitaiteelliset projektit ovat luonnollista maaperääni.

Luonto ja luonnollisuus ovat minulle kaikki kaikessa ja tällä hetkellä asun Siuntiossa Länsi-Uudellamaalla pienessä hirsitorpassa. Lähtökohtana tyhjyys, hiljaisuus ja luontaisen rytmini kunnioittaminen ovat edellytykset sille, että voin luoda ja pysyä tasapainossa.

Olen aina etsinyt harmonian, kauneuden ja henkilökohtaisen kasvun kokemuksia taiteeni kautta. Olen myös huomannut, että kaikki mikä ilmenee taiteessani ja työssäni, toistuu reaaliaikaisesti muussakin elämässäni. Taiteilijana oleminen on minulle alituista uusien kerroksien, sävyjen ja kauneuden etsimistä maailmasta kuin myös itsestäni. Nautin suunnattomasti saadessani tuoda näkyväksi löytämiäni asioita ja erityisesti sellaisia, jotka koen jollain tapaa hyvää tekeviksi.

Työskentelen myös eteeristen öljyjen parissa Young Livingillä, öljytoiminnastani voi lukea lisää täältä.

Lapsuuskuvat kertovat minulle ihmissielusta aina jotakin sellaista mitä on mahdotonta saada tarttumaan filmille aikuisena. Siispä tässä pieni galleria omankin lapsuuteni arkistoista: