Hyvinvointi

Inspiroija, konsultti, hyvinvointialan moniosaaja

Olen tehnyt monipuolisesti töitä erilaisten hyvinvointialan vaikuttajien kanssa konsulttina ja yhteistyökumppanina. Tällä hetkellä olen rakentamassa uutta palvelukokonaisuutta ja etsin samalla uusia hyvinvoinnin parissa työskenteleviä samankaltaiset arvot jakavia ihmisiä ja projekteja.

Olen tarjonnut konsultointeja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin elementeistä erilaisiin työelämätaitoihin, valokuvaukseen ja sisällöntuottoon. Minulla on monipuolista tuntemusta monista hyvinvointikentän ilmiöistä ja mahdollisuuksista. Olen inspiroinut ihmisiä löytämään itselle parhaat työkalut, vaikuttavat tekijät sekä oman elämäntiensä ja toiminut yhteistyössä erilaisten tapahtumien, uusien konseptien sekä tuotekehityksen parissa. Intohimoni on aina viedä mukanani kaikkialle mahdollisimman korkea laatu, intuitio, puhtaus, avoimuus, keveys sekä aito sydämen halu tekemiseen.

Yksi pääprojekteistani on tällä hetkellä Elontiedon kirjoittaminen kirjaksi yhteistyössä ayurvedatutkija Sami Nuoran kanssa. Vaikka tiedolliset juuremme ovat erilaisissa tietoperinteissä kuten joogafilosofiassa, ayurvedassa, suomalaisessa perinteessä ja modernissa tieteessä, Elontiedon päätavoite on ohjata ja syventää kokemustamme itsestämme ja maailmasta kohti kokonaista maailmankuvaa. Elontiedon mukaan terve tarkoittaa kokonaista ja eheää, ja terveys on välitöntä yhteyden ja läsnäolon kokemista itsestä osana nykyhetkeä ja maailmaa kokonaisuutena.

Historiaani

Olen intuitiivinen konsultti (Soul School Gotland 2013)  ja kouluttanut itseäni 15 vuotta kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia opiskellen. Näiden aiheiden äärelle minut pakotti oma monitasoinen paranemismatkani, jonka kulkiessani minun on täyttnyt ottaa täysivaltainen vastuu omasta terveydestäni kaikkien asiantuntijoiden vain levitellessä käsiään suhteeni.

Matkani alkoi joogamatolta laajentuen pian lukuisien eri terveyttä ja tasapainoa tavoittelevien terveysperinteiden ja teorioiden äärelle.  Koska oman terveydentilani tasapainottaminen ei ole ollut mistään näkökulmasta helppo, yksinkertainen ja lyhyt tie, päätös parantaa itseni on vaatinut vuosikausien täyspäiväistä laajaa tutkimustyötä ja navigointia terveys- ja hyvinvointialan monimutkaisissa viidakoissa. Samaisessa viidakossa voin nyt auttaa muita löytämään laadukasta tietoa, ihmisiä, työkaluja ja menetelmiä sekä kuinka niitä voi optimaalisimmin yhdistellä. Tällaista tukea olisin itse kaivannut aikoinani enemmän kuin mitään matkalla monimutkaisesta työ- ja toimintakyvyttömyydestä takaisin tekemisen, ilon ja ihmisten pariin.

Rakastan tutkia miten ihminen ja elämä toimii, sekä elää ja ymmärtää todeksi laajoja asiakokonaisuuksia rakentaen samalla siltoja eri näkemyksien välille. Erityisen mielenkiintoni kohteina ovat olleet mm. joogafilosofia ja metafysiikka, ayurveda, biohakkerointi, kasvilääkintä, aroma- ja kukkaterapia, homeopatia, värien vaikutukset, erilaiset tunteiden-, mielen-, ja tietoisuudenhallintamenetelmät, meditaatiosuuntaukset, intuitiotutkimus, veriryhmäteoria, enneagrammiteoria, energialääketiede, kehotietoisuusmenetelmät, astrologiat, kiinalainen lääketiede, zenfilosofia, ravinto, luontoyhteys ja ympäristö, luonnon rytmit, epigenetiikka ja kvanttifysiikka.

Lue lisää minusta täältä.