asiakaskokemuksia

Sain ilon työskennellä Suvin kanssa ayurvedisen mentoroinnin yhteydessä, jossa käsittelimme tämänhetkistä elämäntilannettani monelta kantilta. Olin henkisesti epäselvässä paikassa, jossa en osannut nähdä selkeästi, mikä on oleellista ja mikä ei. 

Suvi kysyi erinomaisia kysymyksiä ja työkaluna neljä elämän päämäärää avasi paljon: aloin nähdä selkeämmin mikä on tärkeää ja tavoittelemisen arvoista, ja mihin taas menee aikaa ja energiaa ja josta voin luopua. Tunsin oloni innostuneeksi ja inspiroituneeksi session edetessä ja sen jälkeen. 

Suvin kysymykset ja näkemys ovat timanttisia ja veivät minua syvemmälle prosessiin ilman omilla ehdoillani; Suvi antoi minun listata asioita ja muotoilla ne itselleni sopivaan muotoon. Sain ahaa-elämyksiä, joita olen vaalinut sessiomme jälkeen ja voinut niiden ansiosta muuttaa toiminta- ja ajattelumalleja. 

Suosittelen Suvia kenelle tahansa, joka haluaa tulla syvästi nähdyksi ja ymmärretyksi, ja menetelmää kaikille, jotka kaipaavat selkeyttä elämäntilanteeseensa. Kiitos!

– Mikaela

Suvin lempeä tapa valmentaa antaa sisäiselle äänelle ja intuitiolle tilaa tulla esiin ja liikkua vapaana. Suvin herkkyys osata kysyä syvälle luotaavia kysymyksiä on ihan timanttia.

– Tero

Mentorointi on ollut minulle vuorovaikutusprosessi, jossa koen tulleeni näkyväksi ja kohdatuksi kokonaisvaltaisesti. Olen saanut uutta varmuutta olla mikä olen – taiteilija – ja tuoda sitä myös esille sekä markkinoida omaa osaamistani. Yksi suuri oivallukseni on ollut se, että en tarvitse lupaa keneltäkään muulta ollakseni taiteilija – vain itseltäni. 

Olen pitänyt myös siitä, että olet haastanut minua menemään epämukavuusalueillenikin. Joskus myös on vain sokea tai ei osaa vaihtaa näkökulmaa tai ei saa itsestään irti sitä viimeistä puristusta, mutta mentoroinnin avulla olen päässyt eteenpäin. Olet hyvä peili! 

Olet auttanut minua löytämään omaa ydinosaamistani ja tuomaan sitä esille, panostamaan uusiin tai hankalilta tuntuviin asioihin sekä ymmärtämään, miten tärkeää on olla esillä, jotta löytää ihmisten tietoisuuteen. Ja että kannattaa tuoda osaamistaan näkyväksi sellaisissa paketeissa, joissa ihmisten on sitä helppo nähdä. Aion jatkaa pysyen aktiivisena eri kanavissa ja keksimällä ihan uusia juttuja, itseäni kuunnellen.

– Johanna

Otin Suvin mentoroinnin kun olin pohtimassa, miten alkaisin toteuttaa sieluntehtävääni. Toivoin selkeyttä asioihin, ja että voisimme kartoittaa sieluntehtävääni liittyviä pelkoja ja epävarmuuksia.

Päädyimme tekemään tietoisuusmatkan, jolla koin olevani turvallisissa käsissä. Pystyin luottamaan ja kulkemaan rauhallisena ohjatun matkan läpi. Koin, että Suvi osaa ohjata oikeaan suuntaan, vaikka eteen olisi tullut jotain pelottavaa.

Tämä ei ollut ensimmäinen tietoisuusmatkani mutta jotenkin sitä aina pääsee kerrosta syvemmälle ja eteenpäin. Niin kävi tälläkin kertaa. ❤️ Sain matkan aikana vastauksia epävarmuuksiini ja vahvistuksen, että kaikki menee juuri niin kuin pitääkin.

Suvi on todella mukava ja asiansa osaava tietoisuusopas, jonka kykyihin luotan. Suosittelen Suvin konsultaatioita kaikille, jotka tarvitsevat apua, jotta pääsevät syvemmälle itseensä ja haluavat kuulla sielunsa äänen.

Kiitos ja otetaan uusiksi joskus! 🙏💜

– Maria

Suvin mentoroinnissa päädyimme tekemään tietoisuusmatkan, jossa pääsin tarkastelemaan syvemmällä tasolla ihmissuhdetta, johon kaipasin vastauksia ja helpotusta. Suvin lempeän ja ohjauksen kautta sanoitin itselleni asioita, joita en aiemmin ollut osannut tai pystynyt tarkastelemaan.

Teimme mentoroinnin etäyhteyden välityksellä, kuin ohjatun meditatiivisen harjoitteen. Suvi ohjasi erilaisten teemojen ja tukikysymysten avulla minua tarkastelemaan itseäni ja tuota ihmissuhdetta niin sielu-, kuin ihmistasollakin.

Koko ohjauksen ajan minulla oli turvallinen ja ymmärretty olo, ja pystyin täysin sydämin luottamaan siihen, että Suvi kannattelee tilannetta – hänen otteensa tilanteeseen oli kiireetön, tyyni ja varma. 

Ohjauksen aikana sanoitin tuntemukseni ja ajatukseni ääneen, kuin sanoisin ne keskiössä olleen ihmissuhteen toiselle osapuolelle. Mentoroinnin jälkeen jotain muuttui merkittävästi, ja oloni on ollut huomattavan paljon helpompi ja kevyempi.

– Satu

Minut yllätti todella miten monipuolinen ja syvällinen mentorointi olikaan, samalla niin vertikaalista että lineaarista työskentelyä yhtä aikaa!

– Nainen, 35v

Halusin arkkityyppivalmennuksen koska koin, että kaipaan jotain konkreettista ja helposti hahmoitettavaa ja se tuntui juuri siltä. Sessio oli itselleni sopivan dynaaminen ja todella laittoi aivonystyrät töihin, mutta kuitenkin niin, että tunne ja intuitio sai ohjata sillä se oli toiveeni. 

Loit turvallisen ilmapiirin ja oli luonnollista ja helppoa jakaa osia omasta elämästään. Vaikutit asiantuntevalta ja ohjasit aina tarvittaessa oikeaan suuntaan. Koin, että oli helppoa ja turvallista jakaa omia tuntemuksia ja osasit pysytellä objektiivisena ja ”kuuntelevana”, joka ei aina ole helppoa. 

Suurin tarpeeni oli selkeyden ja kirkastuksen tarve ja turhien asioiden karsiminen. Kiinnosti myös, että löydänkö uusia näkökulmia nähdä elämää ja löytyihän niitä!  Mulla ei oikein ollut suurempia odotuksia, kun en tarkalleen tiennyt mitä tuleman pitää. Ja tämä oli myös kiva, koska uskon että mentiin juuri sinne ja niitä asioita kohta mitä kuului. Sain selkeyttä ja paljon hyviä ajatuksia pohdittavaksi ja työkaluja. 

Elämäni suuremmat suuntaviivat olivat mulle selkeitä, mutta kaipasin apua arjen ja työn rakentamiseen ja selkeyttämiseen. Tämä valmennus auttoi hahmottamaan omaa arvopohjaa ja perustuksia, omia vahvuuksia ja sudenkuoppia jotka taas auttavat kaikessa (työn)tekemisessä. 

Koen että tämä valmennus on hyvä apukeino moneen eri tilanteeseen. Selkeyttä ja ymmärrystä itsestä se ainakin tuo, eli kaipa me kaikki sitä tarvitsemme aika ajoin. Myös suunnan hakemiseen ja muutosten edessä uskon, että valmennus voi luoda suuntaviivoja.

– Netta

Kokemus kohtaamisesta oli eteenpäin pyrkivä, energinen ja useimmiten ilon kautta toimiva energia. Lyhykäisyydessään aikaansaava, selkeä ja nopeasti konkretisoituva energia, jolla on sellaista soturimaista vivahdetta. 🙂 

– Maindo

Olin työelämän murroskohdassa vaihtamassa uraa tutusta ja turvallisesta palkkatyöstä uudelle, vieraalle ja pelottavalle kulttuurialalle. Ammatti-identiteettini oli itselleni hyvin vaikeasti hahmotettava abstrakti möykky, vaikka toki aavistinkin omaavani paljon piilotettua potentiaalia. Miten voisin kommunikoida kenellekkään kuka olen ja mistä unelmoin, kun en sitä edes itse pystynyt itselleni sanoittamaan?

Suvin avulla sain selkeytyksen itselleni omasta osaamisestani, potentiaalistani. Kokosimme kaikki selkeäksi ja syvimpiä tavoitteitani tukevaksi ymmärrettäväksi paketiksi. Sain Suvin lisäpalvelujen myötä myös upeat valokuvat tukemaan henkilöbrändiäni.

Suvi auttoi minua löytämään kutsumukseni, rohkeuteni, voimavarani ja potentiaalini, joiden avulla uskallan rohkeammin elää itselleni merkityksellistä elämää.

– Mies, 37v