Harmooni-improvisaatioita Lapualla

Improvisoin matkaharmoonilla Rune Snellmanin töistä inspiroituen Morpheus-näyttelyn avajaisissa Pohjanmaan valokuvakeskuksen galleriassa 31.10. klo 17.30 alkaen. Tervetuloa!

”Neulanreikäkamera on maailman vanhin ”valolla piirtämisen” ilmiö. Tämä, myös pimeänä huoneena (Camera Obscura) tunnettu innovaatio syntyi noin 500 eaa, kun kiinalainen filosofi Mo Ti tiettävästi ensimmäisenä havaitsi valon taittumisen ilmiön. Näyttelyssäni MORPHEUS – kaksi kaupunkia – twå städer – two cities olen pyrkinyt sekoittamaan ajan tähän päivään ja unimaailmaan. Neulanreikävalokuvaus on minulle ympäristön havainnointia ja sitä, miten asiat eivät olekaan sitä, mitä niiden oletetaan olevan. Kuvaustapani on ehkä enemmän filosofista kuin todellisuuden tallentamista. ” (Rune Snellman)

Näyttely on esillä Pohjanmaan valokuvakeskuksen galleriassa 31.10.–22.11.2018.