Joulu

Olen suuri mietelauseiden ystävä ja keräilin tähän muutamia joulusuosikkejani:

Joulu ei ole päivämäärä. Se on mielentila.
– Mary Ellen Chase

Vaalin joulua hartaasti sydämessäni – ja yritän säilyttää tuon tunteen koko vuoden.
– Charles Dickens

Joulu on, kun joku nostaa katseensa, ojentaa kätensä.
– Lassi Nummi

Siunattua aikaa on Joulu, joka sitoo koko maailman rakkauden salaliittoon.
– Hamilton Wright Mabie 

Jollei joulu ole sydämessäsi, et voi koskaan löytää sitä kuusen alta.
– Roy L. Smith 

Joulu suo mahdollisuuden iloon ajatella rakkaitamme.
– Moliere

Joulu on aina ollut suosikkiaikaani, jotain pyhää ja taianomaista. Salaa odotan sitä koko vuoden ja levitän siitä siunaantuvan rauhan ja lämmön niin pitkälle menneeseen ja tulevaan kuin pystyn. Se on olotila, jonka täyttää inspiroiva lähimmäisten muistaminen sekä erityislaatuinen kauneuden rakentaminen ympärilleni.

Yhtä tärkeää on tasapainon ja harmonian etsiminen omasta sisimmästä. Joulun ja uuden vuoden odotuksen aikakautena on myös upeaa aistia monien armahtavan itsensä ja elämänsä. Kollektiivinen pysähtyminen tuntuu myös mahdollistavan erityisen kohdan löytää itsestään näkemystä arjen suvaitsevaisuudelle sekä pienille eleille ja kysymyksille kuten mikä on todella tärkeää ja mihin haluan ensi vuoteni käyttää?