Improvisaatioita teehuoneella

On vihdoin aika laittaa akateemiset opinnot Taideyliopistolla ja Sibelius-Akatemialla pakettiin! Lämpimästi tervetuloa moikkaamaan konserttiini 🙂

4.12.2017 klo 19.00 Teatteri Universum / Perämiehenkatu 13, Helsinki

Konsertissa kuullaan improvisaatioita tunnelmallisella teehuoneella, joka on rakennettu teatteri Universumiin Punavuoreen. Ilta tulee sisältämään elokuvallisia äänimaisemia Suvi Sistosen (piano ja harmooni), Joonas Tuurin (kontrabasso) ja Kukka Lehdon (viulu) luomina. Tarjolla on Théhuoneen laadukas teevalikoima sekä Goodion ja Raw’n Moren herkkuja, jotka kuuluvat iltaan. Esitykseen on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa! (Tarjoilun sisältäviä yleisöpaikkoja on rajoitetusti.)

Lisätietoja: improvisaatioitateehuoneella.com

Facebooktapahtuma: Improvisaatioita teehuoneella